ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Οι «αβρότητες» των ΜΑΤ κατά δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ

Στο δελτίο ειδήσεων του Mega και στην Ολγα Tρέμη βγήκε η φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη και αφηγήθηκε το τι υπέστη από τους άνδρες των ΜΑΤ στο Σύνταγμα κατά τις χθεσινές πορείες. Όπως είπε η Μπόλαρη τα ΜΑΤ είχαν εντολή να διώξουν τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ από το Σύνταγμα (προφανώς για να μπορούν να δέρνουν ανενόχλητα). Εξιστορώντας την περιπέτειά της είπε ότι οι αστυνομικοί άρχισαν να απομακρύνουν με τις ασπίδες τους δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ όταν άρχισαν να καταγράφουν την κακοποίηση διαδηλωτών. Οταν η Μπόλαρη διαμαρτυρήθηκε, αστυνομικός αφού την εξύβρισε σκαιότατα χειροδίκησε εναντίον της με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.
Από την αστυνομική βία τραυματίστηκε και Ελληνίδα φωτορεπόρτερ που εργάζεται για το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφοι επρόκειτο να καταθέσουν μήνυση στην εισαγγελία σε βάρος των αστυνομικών που τους χτύπησαν.
Η ΓΑΔΑ ανακοίνωσε πως θα γίνει Ενορκη Διοικητική Εξέταση…

Δείτε άλλες δύο φωτογραφίες με τις αστυνομικές βιαιοπραγίες κατά της Τατιάνας Μπόλαρη και
άλλων φωτορεπόρτερ.