ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Οταν η Φαίη υπολόγισε χωρίς τα μπλογκς και τον Μόσιαλο



Υπερβολική θεωρήθηκε από κάποιους η στοχοποίηση της δημοσιογράφου Φαίης Καραβίτη όταν αυτή επελέγη για τη θέση της ανταποκρίτριας του ΑΠΕ στο Βερολίνο αναλαμβάνοντας την κάλυψη όλων των γερμανόφωνων χωρών (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία). Και ίσως να έχουν δίκιο αφού όπως ανακοινώθηκε το ΑΠΕ θα γλίτωνε έτσι 16.800 ευρώ το χρόνο...
Κάποιοι είπαν ότι τα μπλογκς τα παραφούσκωσαν γράφοντας ότι αποτελεί σκάνδαλο η επιλογή της και ότι δεν μπορεί η σύζυγος του πρώην Υπ.Εξ. και νυν ευρωβουλευτή Δημήτρη Δρούτσα, να μετατεθεί στο Βερολίνο, στη θέση του Γιώργου Παππά.
Κατόπιν του θορύβου που προκλήθηκε στο διαδίκτυο και κατόπιν αποφάσεως του Υπουργού Επικρατείας Ηλία Μόσιαλου, αργά χθες το βράδυ, η μετάθεση της Φαίης Καραβίτη στο Βερολίνο ακυρώθηκε. Σύμφωνα με ανακοίνωση του διευθυντή του ΑΠΕ Ηλία Μάτσικα, η κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης θα γίνει με..ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος μεταξύ των εργαζομένων- δημοσιογράφων του Πρακτορείου με σύμβαση αορίστου χρόνου.

Υ.Γ.:
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση και αν δεν υπήρχαν το διαδίκτυο και τα μπλογκς η μετάθεση της Καραβίτη στο Βερολίνο θα είχε περάσει στο «ντούκου» και ουδείς θα είχε αντιληφθεί το παραμικρό.