ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Δελλατόλας στον Flash - Ο Στάθης στηρίζει τον Ν. Παναγιωτόπουλο


Συνεχίζεται η αναστάτωση στον Flash 96 FM (συμφερόντων Κυριακίδη) μετά τις τελευταίες απολύσεις τεχνικών, τις αποχωρήσεις διευθυντών και τις φήμες περί λουκέτου ή πώλησης του ραδιοσταθμού. Μετά τις παραιτήσεις -απολύσεις των διευθυντικών στελεχών Νίκου Παναγιωτόπουλου και Γιώργου Σταματόπουλου ανάμεσα στα ονόματα που θα αναλάβουν τον σταθμό ακούστηκε και αυτό του εκδότη του Ποντικιού Αντώνη Δελλατόλα. Θυμίζουμε ότι ο Πέτρος Κυριακίδης κατέχει ποσοστό 33,3% του μετοχικού κεφαλαίου της εβδομαδιαίας εφημερίδας Ποντίκι. Τότε είχε ανακοινωθεί ότι οι δύο άνδρες σχεδιάζουν να προβούν από κοινού σε συνέργειες στο χώρο της ενημέρωσης και των εκδόσεων.
Την ίδια ώρα ο Ναυτίλος Στάθης Σ. της Ελευθεροτυπίας στέκεται στο πλευρό του διευθυντή του Flash 96 FM Νίκου Παναγιωτόπουλου ο οποίος αποχώρησε καθώς διαφώνησε και δεν συναίνεσε στις απολύσεις των τριών τεχνικών στο ραδιοσταθμό. Γράφει συγκεκριμένα στο.. χθεσινό φύλλο:
«Ο συνάδελφος κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, διευθυντής του Flash 96 FM -του ζητήθηκε να απολύσει συναδέλφους, μάλιστα χαμηλόμισθους, αρνήθηκε κι απολύθηκε ο ίδιος. Να εξάρουμε το ήθος του! Αν αυτό το ήθος κυριαρχούσε ή έστω έδινε τον τόνο στον κλάδο μας, ούτε οι μισθοί φούσκες, ούτε οι αργομισθίες, ούτε οι εκμαυλισμένοι θα γίνονταν ο κανόνας μιας όλο και πιο πολύ διευρυνόμενης κάστας δημοσιογράφων που, νομιμοποιημένη άλλωστε μέσα σε ένα ευρύτερο κυνικό πλαίσιο, έβλαψε τον λαό, ούτε σήμερα και πολύ περισσότερο αύριο, οι μισθοί πείνας και οι απολύσεις θα γίνονταν ο εργασιακός ερειπιώνας που μας περιμένει..»