ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Οταν το Βήμα βρίθει ανακριβών δημοσιευμάτων

Στο φύλλο του Βήματος της 30ης Απριλίου 2001 υπήρχε στη σελίδα Α47 το μονόστηλο που ακολουθεί και το οποίο έβαζε στη θέση τους κάποια πράγματα σχετικά με τον Ν. Παπανδρέου και τη σχέση του με τον Ανδρέα Βγενόπουλο της MIG:
«Αποκατάσταση
ανακριβών δημοσιευμάτων
Στις 2.10.2010, 3.10.2010 και 10.10.2010 δημοσιεύτηκαν στις εφημερίδες «Το Βήμα» και το Το Βήμα της Κυριακής» τα άρθρα «Πυρά κατά του Ν. παπανδρέου για την εμφάνισή του στην Αλβανία», «Ο κ. Ν. Παπανδρέου αναστατώνει το ΠαΣοΚ» και οι μυστικές αποστολές του κ. Ν. Παπανδρέου».
Από νεότερη ενδελεχη έρευνα της εφημερίδας και του συντάκτη των δημοσιευμάτων κ. Ν. Χασαπόπουλου προέκυψε χωρίς αμφιβολία ότι, σε αντίθεση με τα αναφερθέντα στα ως άνω δημοσιεύματα, ο κ. Ν. παπανδρέου προσεκλήθη από τη διοίκηση του «Υγεία» να παραστεί σε μια σημαντική εταιρική εκδήλωση του ομίλου Μarfin Investment Group ήτοι στα επίσημα εγκαίνια του Νοσοκομείου «Υγεία» στα Τίρανα, ως πρόσωπο με κύρος και με έντονη παρουσία στην πολιτική και πολιτιστική ζωή του τόπου, χωρίς η ενέργεια αυτή να ενέχει οιανδήποτε σκοπιμότητα, και ότι ο κ. Ν. παπανδρέου ουδέποτε προέβη σε οιανδήποτε απαξιωτική, προσβλητική ή μειωτική της τιμής του κ. Βγενόπουλου δήλωση, όπως άλλωστε προκύπτει και από την επιστολή του ιδίου του Ν. Παπανδρέου η οποία δημοσιεύτηκε στο φύλλο της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ της 7.10.2010.(...)
- Κάντε κλικ για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο της αποκατάστασης ψευδών..δημοσιευμάτων...

-Ρεπορτάζ για το θέμα στο
zougla.gr