ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ακυρες οι απολύσεις στον «Αθήνα 9,84»;Θέατρο του παραλόγου και νέα αναστάτωση στον πολύπαθο δημοτικό ραδιοσταθμό Αθήνα 9,84.
Τα νερά τάραξαν οι καταγγελίες του Νικήτα Κακλαμάνη ότι ο γενικός διευθυντής Τάκης Καμπύλης δεν διαθέτει πτυχίο ΑΕΙ - τυπικό προσόν για την τοποθέτησή του σε επιτελική θέση.
Ο Κακλαμάνης στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου επεσήμανε ότι εφόσον υπάρχει παρανομία, είναι άκυρες όλες οι αποφάσεις που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9.84. Άρα είναι άκυρες και οι όποιες απολύσεις δημοσιογράφων αποφασίστηκαν από τον Καμπύλη και των συν αυτώ.
Ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης υπερασπίστηκε την επιλογή του λέγοντας ότι ο Καμπύλης έχει... παρακολουθήσει μαθήματα στην πάλαι ποτέ Βιομηχανική Σχολή και άρα διαθέτει πανεπιστημιακή μόρφωση και τα τυπικά προσόντα που χρειάζεται ένας γενικός διευθυντής. Θα μας τρελάνουν όλοι μαζί...

-
Ο Καμπύλης "αγκάθι" για τον Καμίνη: Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr