ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Διάστροφο πρωτοσέλιδο


Επί της ουσίας: Aπαράδεκτο και διάστροφο σε σύλληψη το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ. Διαβάστε την επιστολή αναγνώστη στο enimerosi24 που αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Ποιος το περίμενε ότι μια ιστορική εφημερίδα όπως είναι «ΤΑ ΝΕΑ» θα ξέπεφτε σε τέτοιο βαθμό. Ακόμη και την περίοδο του ’89 όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου δεχόταν επίθεση από όλες τις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ»... κράτησαν προσεκτική στάση χωρίς να ενταχθούν ούτε στο στρατόπεδο των πολέμιων του τότε πρωθυπουργού, ούτε στο στρατόπεδο των ακραιφνών υποστηρικτών του.
Κι όμως η σημερινή διευθυντική ομάδα της εφημερίδας έγραψε (αρνητική) ιστορία με το σημερινό πρωτοσέλιδο, το οποίο στήριξε και με αντίστοιχο άρθρο. Πρωτοσέλιδο δημοσιογραφικής ασυναρτησίας, αντιδεοντολογικό και απαράδεκτο. Στην προσπάθειά της να στηρίξει την κυβερνητική πολιτική συνέδεσε γεγονότα άσχετα μεταξύ τους, όπως την επίθεση στο Θέατρο Τέχνης από μια ομάδα χουλιγκάνων με το κίνημα των πολιτών κατά της αύξησης των εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και το κίνημα «Δεν Πληρώνω» στα διόδια. Εάν νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα ανοίξουν, με κυβερνητική παρέμβαση, οι κρουνοί των τραπεζών κάνουν μεγάλο λάθος. Το πολύ πολύ να....διώξουν από την ιστορική εφημερίδα τούς παραδοσιακά δημοκρατικούς αναγνώστες της και να κινδυνέψουν οι δημοσιογράφοι να μείνουν χωρίς δουλειά.
Ντροπή!
Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Χρήστου Λαμπράκη!»