ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Η Σιδηροκαστρίτου, ο «Αθήνα 984» και το τηλεφώνημα στην διευθύντρια





Επιστολή με διευκρινίσεις έστειλε η Αρετή Σιδηροκαστρίτου για την ανάρτηση των zoornalistas σχετικά με το τηλεφώνημά της στην Ελευθεροτυπία και τα γραφόμενα από τον Δ. Κανελλόπουλο για την εκπομπή της στον 9.84 και τα διευθυντικά της καθήκοντα στον Ομιλο Κυριακιδη (Flash κλπ). Η Σιδηροκαστρίτου, που κάνει λόγο για «σύστημα Καμίνη» στον Αθήνα 9.84, αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή της:
«Μέχρι πριν γίνω Γενική Διευθύντρια του ΟΜΙΛΟΥ Κυριακίδη, αγνοείτο η επαγγελματική μου πορεία. Από μερικούς συνειδητά. Δεν γράφτηκαν απορίες και ερωτηματικά και τρικλοποδιές, καπελώματα, και απολύσεις στον Ελ. ΤΥΠΟ, στο ΕΘΝΟΣ, στον 984, στον Alpha και αλλού! ΧΑΚ και ΧΙΚ και ΧΙ, ΧΙ, ΧΙ. Ξέρουν αυτοί!
ΔΕΝ τηλεφώνησα ΠΟΤΕ στον κ. Κανελλόπουλο!
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ στην διευθύντρια κυρία Κύρα ΑΔΑΜ! Με γνωριμία 25ετίας και… της υπενθύμισα την πορεία μου στη δημοσιογραφία, και ποιοι από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ βρήκαν από εμένα δουλειά αλλά ΟΧΙ στον ΦΛΑΣ! ΜΟΝΟ οι κυρίες Τρέμη και Πυργιώτη για τον…
μη γνώστη του ρεπορτάζ κ. Κανελλόπουλο ήταν οι διευθύντριες του συγκεκριμένου σταθμού.

ΕΔΩΣΑ στη κυρία ΑΔΑΜ πληροφορίες και ζήτησα να στείλει είτε τον κ. Αρη Χατζηγεωργίου είτε τον κ. Δημ. Κανελλόπουλο να τους δώσω εκτενές ρεπορτάζ για τον ΑΘΗΝΑ 984, με ονόματα, κατά τη γνώμη μου «παρανομίες» κλπ. Καθώς υπήρξα το μακροβιότερο διευθυντικό στέλεχος , από το 1991!
Ταυτοχρόνως θα έλυνα τις απορίες του κ. Κανελλόπουλου γιατί ενώ είμαι διευθύντρια του ΟΜΙΛΟΥ που εχει και τον ΦΛΑΣ παραμένω (20 χρόνια μετά),,, στον 984 και 32 χρόνια στο επάγγελμα! Μήπως γέρασα και φεύγω; Μήπως οι ανέντιμοι και ψεύτες πληροφοριοδότες του το ξέρουν και πιέζουν να φύγω νωρίτερα για να μην «επέμβω» στις εξελίξεις και στην εξυγίανση που ευαγγελίζεται το Σύστημα Καμίνη; ΔΕΝ θα τους κάνω το χατίρι. Τους έχω προειδοποιήσει! Καιρό τώρα. ΟΛΟΥΣ!»