ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

«Αποχωρήσαμε οικειοθελώς από ΤΑ ΝΕΑ»

Επιστολή για την αποχώρησή του από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ έστειλε ο δημοσιογράφος Μπάμπης Κουβαράκης όπου διευκρινίζει ότι ο ίδιος και άλλοι τρεις συνάδελφοί του ουδέποτε απολύθηκαν από την εφημερίδα αλλά ότι αποχώρησαν οικειοθελώς για προσωπικούς λόγους ο καθένας.
Αν και οι zoornalistas δεν αναδημοσίευσαν τη συγκεκριμένη ανάρτηση (ανέφεραν μόνο τα περί συρρίκνωσης του αθλητικού τμήματος) ωστόσο δημοσιεύουν την απάντηση του Μπ. Κουβαράκη που έχει ως εξής:

«Επειδή και πρίν μερικές μέρες αναδημοσιεύσατε από το Βlog sportmme κάτι που αφορά τον υπογράφοντα και τους Μιχάλη Μορφονιό, Μανώλη Σαριδάκη και Γιώργο Ρουσάκη θα ήθελα για την αποκατάσταση της αλήθειας να σας δηλώσω ότι ουδέποτε απολυθήκαμε από την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και ούτε τέθηκε θέμα απόλυσης. Απλά τόσο εγώ, όσο και οι άλλοι τρείς συνάδελφοι μου, αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε οικειοθελώς από την εφημερίδα για προσωπικούς λόγους ο καθένας μας. Επειδή.... έστειλα ανάλογο e-mail στη διεύθυνση «spormme» όπως αναγράφει για την επικοινωνία μαζι του το Blog sportmme και δεν προχώρησε σε επανόρθωση του δημοσιεύματος που μας αφορά, θα σας παρακαλούσα να γίνει η απαραίτητη διόρθωση προκειμένου να μη δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις.
Με εκτίμηση

Μπάμπης Κουβαράκης
»