ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Τι γύρευε ο Θέμης Αλαφούζος στο Μαρούσι;



Στα γραφεία της εφημερίδας Πρώτο Θέμα στο Μαρούσι εθεάθη ο Θέμης Αλαφούζος της Καθημερινής όπου συναντήθηκε με τον Τάσο Καραμήτσο εκ των συνεκδοτών του Θέματος.
Το ότι συναντώνται - και μάλιστα χωρίς να το κρύψουν - οι ισχυροί άνδρες δύο ανταγωνιστικών (την Κυριακή) εφημερίδων προκαλεί ερωτηματικά και συνειρμούς.
Πολλοί έκαναν λόγο για συμμαχίες, συνεργασίες και κοινό μέτωπο 45άρηδων εκδοτών απέναντι στους «δεινόσαυρους» Μπόμπολα και Ψυχάρη, ενώ όπως έγραψε και η Αξία Θ. Αλαφούζος και Τ. Καραμήτσος γνωρίζονται από παλιά και διατηρούν φιλικές σχέσεις.
Κατά την συνάντησή τους οι δύο άνδρες λέγεται ότι συζήτησαν και το πρόβλημα με τα πρακτορεία διανομής εφημερίδων Αργος και Ευρώπη και τα σχέδια Πήγασου και ΔΟΛ για.... συγχώνευσή τους.
Υ.Γ. Διαψεύδονται οι φήμες που θέλουν τον Θ. Αλαφούζο να πήρε τηλέφωνο τον Τ. Καραμήτσο παραπονούμενος για το ότι το «Θέμα» υπερκέρασε κυκλοφοριακά την Καθημερινή...