ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Σε εφαρμογή τα σχέδια Μπόμπολα για νέες απολύσεις και εκ περιτροπής εργασία




Δύσκολες ώρες για τους εργαζόμενους στον Ομιλο του Μπόμπολα καθώς έχουν μπει σε εφαρμογή τα σχέδια για εκ περιτροπής εργασία με ταυτόχρονες απολύσεις που ξεκινούν με τη συγχώνευση των αθλητικών τμημάτων του Εθνους, του Sentra FM και του Goal news
Οι συντάκτες μετά την ενοποίηση των τριών μέσων θα πρέπει (επειδή λέει τώρα περισσεύουν) να δεχθούν να δουλεύουν 4 μέρες την εβδομάδα και όσοι δουλεύουν τις Κυριακές να δεχθούν μείωση των αποδοχών τους με αμοιβή στο 75% της αργίας αντί του νόμιμου 100%. Κι όλα αυτά βέβαια χωρίς κανείς να λαμβάνει υπόψη του ότι οι εργαζόμενοι στο «ενιαίο» αθλητικό τμήμα θα γράφουν για τρία ή τέσσερα Μέσα του Ομίλου.
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στα τρία αθλητικά μέσα του Μπόμπολα αντέδρασαν ενώ ο Φώτης Μπόμπολας κάλεσε προς ενημέρωση μόνο τον.... Σωτήρη Τριανταφύλλου του Goal news αγνοώντας τους εκπροσώπους του Έθνους και του Sentra. Ο Τριανταφύλλου, όπως γράφει το greektv, αρνήθηκε να συζητήσει τις μειώσεις μισθών στα κυριακάτικα και δήλωσε στους συντάκτες πως σήμερα θα γίνει γενική συνέλευση σε όλα τα Μέσα του Ομίλου και θα ειδοποιηθεί η ΕΣΗΕΑ.
Την ίδια ώρα οι διευθυντές των αθλητικών τμημάτων άρχισαν να ενημερώνουν για τις συνέπειες της συγχώνευσης ενώ ανακοινώθηκε στους συντάκτες ότι θα πρέπει να υπογράψουν νέες συμβάσεις με μειωμένη την αμοιβή της Κυριακής.