ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

H Nτόρα φλερτάρει με τον Κακλαμάνη


από το newpost.gr

Διακαής πόθος της Ντόρας Μπακογιάννη είναι, την Κυριακή 21η του μηνός, στις πρώτες θέσεις του γηπέδου όπου θα πραγματοποιηθεί το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματός της, να βρίσκεται ο Νικήτας Κακλαμάνης.
Και αυτό παρά το γεγονός ότι ο δήμαρχος Αθηναίων έχει πει ότι θα αποχωρούσε από τα κοινά αν έχανε την εκλογική μάχη. Οι σχέση της Ντόρας με τον Νικήτα είναι διαχρονικά άριστες. Διατηρήθηκαν σε πολύ καλό επίπεδο ακόμα και όταν ακολούθησε τον Α. Σαμαρά στην Πολιτική Άνοιξη, ενώ ο δήμαρχος Αθηναίων την στήριξε στη μάχη διαδοχής στη ΝΔ τον περασμένο Νοέμβριο. Ο Ν. Κακλαμάνης είναι δυσαρεστημένος με τη Ρηγίλλης γιατί πιστεύει ότι δεν τον στήριξε όσο θα μπορούσε στις δημοτικές εκλογές. Από την πλευρά της ΝΔ, υπάρχουν στελέχη (μεταξύ αυτών ο Ε. Στυλιανίδης) τα οποία του καταλογίζουν δημοσίως προσωπικές ευθύνες για την ήττα, λέγοντας ότι η... απόφαση αποστασιοποίησης προκειμένου να δημιουργήσει εικόνα ανεξαρτησίας, δεν τον ωφέλησε. Οι σχέσεις Α. Σαμαρά- Ν. Κακλαμάνη, είναι μάλλον ψυχρές.