ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ο Ψυχάρης διαβεβαιώνει ότι σταματάει οριστικά τις μαζικές απολύσεις…

-Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΟΛ

-ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΒΗΜΑ FM


-ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ


Σε γενική συνέλευση καλεί τους εργαζόμενους στον Βήμα FM ο εκπρόσωπος τους στο Μεικτό της Ενωσης Συντακτών Παναγιώτης Δρίβας το Σάββατο στις 10 το πρωί στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) στον τρίτο όροφο.
Αφορμή «οι συνθήκες που επικρατούν στον Όμιλο, με την ασύδοτη εργοδοτική επίθεση κατά των εργαζομένων -μαζικές απολύσεις, καταπάτηση εργασιακών δικαιωμάτων, καταστρατήγηση συλλογικών συμβάσεων εργασίας κλπ».

Την ίδια ώρα η Ενωση Προσωπικού μετέτρεψε την 24ωρη απεργία της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου στον ΔΟΛ και στον ΒΗΜΑ FM σε στάση εργασίας (από 13.00 έως 17.00 ) μετά τις διαβεβαιώσεις του Σταύρου Ψυχάρη προς τον πρόεδρο της Ενωσης Μάρκο Γκανά ότι σταματάει οριστικά τις μαζικές απολύσεις. Βέβαια η διοίκηση δεν δεσμεύτηκε ότι.... θα σταματήσει τις μεμονωμένες απολύσεις…

Στο μεταξύ συναυλία κατά των απολύσεων στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23/11/2010, στις 5.00 μ.μ., μπροστά από τα γραφεία του ομίλου, Μιχαλακοπούλου και Παπαδιαμαντοπούλου. Η συναυλία οργανώνεται από την Εργασιακή Επιτροπή Εκπροσώπων Εργαζομένων του ΔΟΛ και τους εργαζομένους της "Απογευματινής" ενώ υποστηρίζεται από την Επιτροπή Αλληλεγγύης Συνδικαλιστών και Συνδικάτων και την διακλαδική Πρωτοβουλία Εργαζομένων και Ανέργων στα ΜΜΕ.