ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Οι ΤΟΛΜΗροί της Κρήτης και το rediseño του Πολυκανδριώτη

Πολλά χρήματα ακούγεται ότι «έριξε» στην εφημερίδα ΤΟΛΜΗ της Κρήτης ο επιχειρηματίας Σπύρος Καλλέργης. Τα χρήματα τα επένδυσε κυρίως στον ανασχεδιασμό της καθημερινής εφημερίδας που προς το παρόν όμως έχει χαμηλές κυκλοφορίες.
Ο Καλλέργης ευελπιστεί ότι υπό τη διεύθυνση του Παντελή Ζαγοριανίτη, που έφυγε πρόσφατα από τη VETO, θα μπορέσει να «φρεσκάρει» και να ανεβάσει κυκλοφοριακά το φύλλο, κάτι που όπως λένε οι γνωρίζοντες είναι πολύ δύσκολο εως ακατόρθωτο.
Στην Κρήτη εκτός από τον Ζαγοριανίτη βρέθηκε και ο art director Σπύρος Πολυκανδριώτης που ανέλαβε το rediseño (όπως θα έλεγε κι ο ίδιος) της ΤΟΛΜΗΣ.
Ο Πολυκανδριώτης είναι αυτός που σχεδίασε με τους Ισπανούς της Ιnnovation τον...
Ελεύθερο Τύπο της Γιάννας Αγγελοπούλου. Ο art director για αυτή την δουλειά του απέσπασε τρία ευρωπαϊκά και δύο διεθνή βραβεία.
Ο εκδότης της ΤΟΛΜΗΣ Σπ. Καλλέργης - που είναι και φίλος του δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη - ξεκίνησε σαν εργολάβος οικοδομών και σιγά σιγά δημιούργησε πολλές τεχνικές και οικοδομικές επιχειρήσεις που κάλυπταν όλες τις απαιτήσεις του κατασκευαστικού κλάδου. Εχει κατασκευάσει πολλά κτιριακά συγκροτήματα για κατοικίες αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Του ανήκει και η Ανώνυμη Εταιρία Σπ. Καλλέργης Σταθμοί Αυτοκινήτων που κατασκεύασε και εκμεταλλεύεται ένα από τα μεγαλύτερα πάρκινγκ της Κρήτης στο Ηράκλειο.