ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Ετοιμάζει νέο βιβλίο ο Λακόπουλος;

Νέο βιβλίο ετοιμάζει αυτόν τον καιρό ο δημοσιογράφος Γιώργος Λακόπουλος. Όπως ακούγεται στα καφέ του Κολωνακίου ο έμπειρος δημοσιογράφος το αποφάσισε μετά και τη μεγάλη επιτυχία που είχε ένα από τα βιβλία του «Το μυθιστόρημα του ΠΑΣΟΚ».
Το νέο βιβλίο λέγεται ότι θα έχει τίτλο «Το μυθιστόρημα της Lady G» και σε αυτό θα περιγράφονται με λεπτομέρειες οι ίντριγκες, τα πάθη και τα μίση στην αυλή της Γιάννας Αγγελοπούλου. Η ιστορία θα ξεκινά από τη λιποθυμία της κυρίας στο Πατριαρχείο και θα φτάνει μέχρι το εκδοτικό εγχείρημα του Ε.Τ.
Στο βιβλίο δεν θα γίνεται λόγος για το ιστορικό λουκέτο αλλά θα παρουσιάζεται μέσα από γλαφυρές περιγραφές όλο το παρασκήνιο με τα λάθη της Αγγελοπούλου και τις ομηρικές μάχες που δίνονταν για να κερδηθεί η εύνοιά της.
Ο Γιώργος Λακόπουλος αυτή την εποχή έχει επιλέξει να αρθρογραφεί στα ΝΕΑ και να εμφανίζεται σε διάφορα τalk show της κρατικής τηλεόρασης.