ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Σε ποιόν έκατσε βαρύ το γουρουνόπουλο;

Παρά τα γουρουνόπουλα και τα γενέθλια για τα πέντε χρόνια του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα όσο εμφανίζονται.
Οι πληροφορίες λένε ότι τα πράγματα είναι σε οριακό σημείο και δεν απέχουν πολύ από την οριστική ρήξη ανάμεσα στη μειοψηφία του 30% (Αναστασιάδης- Καραμήτσος) και την πλειοψηφία του 70% (Πήγασος) αν τελικά κάποιος από τους δύο δεν υποχωρήσει.
Προς το παρόν ανυποχώρητοι εμφανίζονται οι του ΘΕΜΑΤΟΣ ενώ η πλευρά του Μπόμπολα εμφανίζεται περισσότερο διαλλακτική.
Η ρήξη (αν τελικά επέλθει) θα υλοποιηθεί είτε με αποχώρηση...του Αναστασιάδη και της ομάδας του από το Πρώτο Θέμα, είτε με εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου από την ίδια την ομάδα της εφημερίδας (φυσικά μέσω κάποιου χρηματοδότη).
Πάντως ο Θέμος Αναστασιάδης στη χθεσινή μάζωξη των εργαζομένων στην Αποστόλου Παύλου ήταν καθησυχαστικός και είπε ότι τα όποια προβλήματα θα ξεπεραστούν. «Συνεχίζουμε κανονικά να κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε καλά εδώ και πέντε χρόνια» είπε χαρακτηριστικά και επεσήμανε: Η εταιρεία είναι κερδοφόρα και αν χρειαστεί να προχωρήσουμε σε περικοπές δεν θα το κάνουμε από το έμψυχο υλικό κι ας είμαστε λιγότερο κερδοφόροι»

Υ.Γ. Πέντε χρόνια στην κορυφή είναι πάρα πολλά και κανείς δεν έχει διάθεση να τα πετάξει. Αρα λύση θα βρεθεί έστω κι αν κάποιος θα βγεί ριγμένος. Και στην προκειμένη περίπτωση σίγουρα αυτός δεν θα είναι ο Θέμος Αναστασιάδης.