ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Κέρδισαν τις εντυπώσεις Λυριτζής και Οικονόμου

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ»ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

Με πολλές καινοτομίες, με γιγαντοοθόνες, με ζωντανές συνδέσεις και ανταποκρίσεις από τις 06.00 το χάραμα έκανε πρεμιέρα στο Φάληρο η Πρώτη Γραμμή. Ορθιοι στο στούντιο του ΣΚΑΙ ο Βασιλής Λυριτζής και ο Δημήτρης Οικονόμου ξεκίνησαν την εκπομπή τους στις 06.00 ακριβώς. Εμφανώς τρακαρισμένοι οι δύο δημοσιογράφοι έκαναν λόγο για συλλογική προσπάθεια και νέα αφετηρία.
Φορώντας ο μεν Λυριτζής.... τζιν και ένα πράσινο πουκάμισο, ο δε Οικονόμου μαύρο παντελόνι, μαύρο πουκάμισο και ριγέ μπλε σακάκι ξεκίνησαν την εκπομπή με ειδήσεις του λεπτού και συνέχισαν την «διαδραστικού χαρακτήρα εκπομπή» τους με μία αρκετά μελαμψή κυρία η οποία μπροστά σε μία τεράστια οθόνη μας είπε την πρόβλεψη του καιρού με περίεργη προφορά και σπαστά ελληνικά. Ο Λυριτζής στη συνέχεια προσπάθησε να διαβάσει το ΦΩΣ αλλά δεν πρόλαβε γιατί είχαν ανταπόκριση (στις 06.12!) από τη Ζαχάρω της Ηλείας για μια πυρκαγιά που έκαψε 4 σπίτια.
Στις 06.15 άρχισε η ανάγνωση του ημερήσιου Τύπου σε γιγαντοοθόνη όπου προβάλονταν οι πρώτες σελίδες των εφημερίδων. Στις 06.20 οι παρουσιαστές κάθησαν σε ένα μικρό στρογγυλό τραπέζι (άβολο και για τους δύο) απ’ όπου υποδέχτηκαν μια ξανθιά κυρία που τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις στα διεθνή χρηματιστήρια και τις κυριότερες ειδήσεις στα ξένα ΜΜΕ…

Η πρώτη εικόνα της Πρώτης Γραμμής ικανοποίησε τους τηλεθεατές και τα περισσότερα σχόλια ήταν θετικά. Και οι δύο δημοσιογράφοι κινήθηκαν με την άνεση που τους χαρακτηρίζει. κάνοντας αυτό που γνωρίζουν πολύ καλά και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Υ.Γ .Πανέμορφη η ζωντανή εικόνα πίσω τους από το ξημέρωμα στο Φάληρο και τη θάλασσα του Σαρωνικού.

Υ.Γ.1 Από την αντίπερα όχθη , στην ΕΡΤ εξακολουθούν να είναι κακοί και ο Αρβανίτης και η Μπιζόγλη (η Ρίτσα σώζεται λίγο λόγω παρουσιαστικού).