ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Ο Πορτοσάλτε της δίδαξε δημοσιογραφία...


Με έναν διάλογο περί διαζυγίων ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους, ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου, μιας και η δημοσιογράφος, δεν θα συνεχίσει στην ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.
Το πρωί της Παρασκευής 5 Ιουλίου, στο τέλος του «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρέτησε τη συνεργάτιδά του, ευχαριστώντας τη για τα χρόνια που δούλεψαν μαζί.
Απευθυνόμενος στην πρώην πια συνεργάτιδά του, ο δημοσιογράφος είπε: «Εγώ νιώθω την ανάγκη να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για τα χρόνια που ζήσαμε μαζί γιατί για εμένα ήταν πολύ σημαντικά. Έμαθα πολλά πράγματα από σένα, χάρηκα τη συνεργασία αυτή. Σου εύχομαι σε αυτό το βελούδινο διαζύγιο μεταξύ μας – μπορώ να σου πω ότι είναι πιο βελούδινο και από το πρώτο μου διαζύγιο, το πραγματικό διαζύγιο με την πρώτη γυναίκα μου με την οποία παραμένουμε αδελφικοί φίλοι όπως θα είμαστε και μαζί».
Από τη μεριά της, η Μαρία Αναστασοπούλου του απάντησε: «Ναι φυσικά και θα είμαστε φίλοι. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να είναι εδώ οι συνάδελφοί σου και να περιμένουν να σε πάρουν αγκαλιά. Δεύτερον, ευχαριστώ πάρα πολύ την ομαδάρα του "Καλημέρα Ελλάδα", ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω πράγματα που δεν είχα ξανακάνει. Γιώργο Παπαδάκη σε ευχαριστώ. Συγκινείσαι, τι έπαθες;».
«Δεν συγκινούμαι γιατί καμιά φορά η συγκίνηση είναι προσποιητή, ενώ τα συναισθήματά μου για εσένα είναι ειλικρινή» απάντησε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» το Σάββατο 15 Ιουνίου, η Μαρία Αναστασοπούλου απάντησε σε ερώτηση για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Δεν μπορώ εγώ να ανακοινώσω και να πω τίποτα. Αυτό το κάνουν πάντα τα κανάλια. Οπότε περιμένω κι εγώ τη στιγμή που θα μπορέσουμε να μιλήσουμε ελεύθερα και ανοιχτά, η οποία νομίζω ότι πλησιάζει».
Αναφορικά με την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παπαδάκη, η δημοσιογράφος εξήγησε ότι δεν πήγε κάτι λάθος και ότι είναι πολύ χαρούμενη για το πώς κύλησε η εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια. Συγκεκριμένα, σημείωσε: «Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στη διαδρομή μου με τον Γιώργο Παπαδάκη. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που κάνουμε αυτή την πορεία μαζί, νομίζω ότι ήταν πετυχημένη και αυτό κρατάω τουλάχιστον εγώ και από όσο ξέρω και ο ίδιος. Πάντα κάθε συνεργασία έχει τα πάνω και τα κάτω, τα καλά και τα κακά της. Δεν ανακαλύψαμε εμείς την Αμερική στο "Καλημέρα Ελλάδα"».
Σε ό, τι αφορά στα σενάρια μεταγραφής της στον ΣΚΑΪ, η Μαρία Αναστασοπούλου σχολίασε: «Δεν θα πω τίποτα για τις φήμες γύρω από τον Άρη Πορτοσάλτε. Με τον Άρη ξεκίνησα σε αυτή τη δουλειά και έμαθα ρεπορτάζ. Τελεία».