ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Ο ΑΝΤ1 αναζητά διευθυντή ειδήσεων που να έχει «καλή χημεία» με τον Χατζηνικολάου


Χωρίς τον Άγγελο Πετρόπουλο στο «τιμόνι» θα ξεκινήσει μετά τις 20/6 το «τρένο» των ειδήσεων στον ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν. Ο Α. Πετρόπουλος, που κλήθηκε μεταβατικά να καλύψει το κενό που άφησε αποχωρώντας πέρυσι από το κανάλι ο Κωστής Τσιακανίκας, για να οδεύσει στον ΣΚΑΪ, έχει υπάρξει συνεργάτης στο παρελθόν του δικτύου ΝΒC (στην εκπομπή «60 minutes»), των NYT, του Vice, του ΣΚΑΙ και του Mega, και αποχωρεί από το Μαρούσι με κάποια ανικανοποίητα αιτήματα. Τώρα αναζητείται αντικαταστάτης με καλή «χημεία» φυσικά με τον Νίκο Χατζηνικολάου, κεντρικό παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων. 
Μέχρι στιγμής έχουν περάσει από τα γραφεία του καναλιού ορισμένοι δημοσιογράφοι όπως ο Νίκος Στραβελάκης (πριν ανανεώσει το συμβόλαιό του με το Open) και ο Δημήτρης Μιχαλέλης (Real Group, Epsilon TV, Open TV κα) ωστόσο δεν έχει βρεθεί ακόμη το στέλεχος που θα συνεργαστεί με τον Ν. Χατζηνικολάου την επόμενη σεζόν. Το βέβαιο είναι ότι το πρόσωπο αυτό θα έρθει στο κανάλι από την αγορά.
- από τη στήλη της Σόνιας Χαϊμαντά στο mononews