ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Οι κολλητοί...


 Είχα κάνει λάθος για τον Καρανίκα, είπε ο Άδωνις...

Δίπλα δίπλα έκατσαν ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Καρανίκας οι οποίοι έδωσαν το παρών στην παρουσίαση βιβλίου της Αγνής Ιωάννου, με τίτλο «Ο λευκός ελέφαντας», στο βιβλιοπωλείο IANOS, την Τετάρτη 3 Απριλίου.
Και οι δύο, που ήταν ανάμεσα στους ομιλητές για το βιβλίο, εμφανίστηκαν με χαλαρή διάθεση με τον Γεωργιαδη να δηλώνει: 
«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που συμπαρουσιάζω αυτό το βιβλίο με τον Καρανίκα. Είναι τιμητικός ο τίτλος ότι συμπαρουσιάζω το βιβλίο μαζί με τον φίλο μου τον Καρανίκα. Θέλω να δείξω με αυτό ότι μπορει να είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι, αλλά δεν είμαστε εχθροί. Συνειδητοποίησα μετά από 5 χρόνια βέβαια το μέγεθος του λάθους μου, που είχα κάνει γι' αυτόν».
Από την πλευρά του, ο Νίκος Καρανίκας σχολίασε: «Δείτε πού κάθομαι... Δίπλα στον Άδωνι Γεωργιάδη. Δεν ξέρω τι είναι πιο καλό... Τα ναρκωτικά ή η πολιτική;»...


Στο πάνελ των ομιλητών μαζί με Γεωργιάδη και Καρανίκα ήταν και ο σχολιογράφος των «Νέων» Ηλίας Κανέλλης καθώς και ο Ανδρέας Λοβέρδος.