ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Τα «στραβοπατήματα του Στέφανου» και η κριτική από το φιλοκασσελακικό(;) ieidiseis


Παραπολιτικά σχόλια με ευθεία κριτική προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη δημοσιεύει τις τελευταίες ημέρες το σάιτ ieidiseis που μέχρι πρότινος στήριζε ανεπιφύλακτα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Το πρώτο είχε τίτλο «Παρ’ το αλλιώς Στέφανε!» και σχολίαζε ως υπερβολική τη δήλωση Κασσελάκη για παραίτηση Μητσοτάκη και εκλογές με διεθνείς παρατηρητές. «Η υπερβολή ποτέ δεν ήταν καλός σύμβουλος στην πολιτική, όπως και η αντιπολιτευτική υστερία» σχολίαζε ο Κ.Π. συμπληρώνοντας: «Ο Στέφανος μπορεί να ένιωσε την ανάγκη να υπερακοντίσει την πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ, αλλά το έκανε… λύσσα. Για αυτό λέμε: Στέφανε παρ’ το αλλιώς!»
Σήμερα το ieidiseis κάνει λόγο για «δεύτερο στραβοπάτημα» Κασσελάκη σχολιάζοντας:
"Ως «σόου» χαρακτήρισε ο Στέφανος Κασσελάκης την τριήμερη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης δυσπιστίας που αναμένεται να καταθέσει σήμερα το ΠΑΣΟΚ.
Στο άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε, επίσης, λόγο για «κοκορομαχία σε σχέση με το ποιος θα την πιστωθεί».
Μόνο που ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι συντάκτης παραπολιτικών θεμάτων σε κάποιο site ή εφημερίδα για να αναφέρεται στην κορυφαία αυτή κοινοβουλευτική διαδικασία με αυτόν τον τρόπο.
Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και θα πρέπει να σέβεται ως τέτοιος αυτές τις σοβαρότατες κοινοβουλευτικές διαδικασίες, οι οποίες υπό συνθήκες μπορούν να ρίξουν μία κυβέρνηση.
Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο στραβοπάτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, μετά το αίτημα για παραίτηση Μητσοτάκη και διεξαγωγή εκλογών με τη συμμετοχή διεθνών παρατηρητών, η οποία κρίνεται το λιγότερο ως υπερβολική…".
Επίσης στο ieidiseis δημοσιεύεται και άρθρο του Γιώργου Λακόπουλου με τίτλο «Φάλτσα» που αναφέρει πως η πρόταση Κασσελάκη έχει το σπέρμα της αυτοκαταστροφής του ΣΥΡΙΖΑ: ζητάει άμεσες εκλογές, τις οποίες - με ή χωρίς επιτήρηση - δεν δείχνει ότι μπορεί να κερδίσει.