ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Όταν ο Πύρρος Δήμας ξεχνά την καταγωγή του


Σε μία πραγματικά απίστευτη ανάρτηση στο Twitter προχώρησε ο ολυμπιονίκης μας Πύρρος Δήμας. Πήγε και φωτογραφήθηκε μπροστά στον φράκτη του Έβρου(!), σημειώνοντας πόσο σημαντικός είναι.Έγραψε: «Τα σύνορα του Έβρου είναι ασφαλή και απροσπέλαστα. Η θωράκιση του Έβρου είναι ουσιαστικά η θωράκιση της Ευρώπης. Εδώ ξεκινά και τελειώνει η Ευρώπη, έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε τους ηρωικούς ακρίτες μας, τους άγρυπνους φρουρούς, προκειμένου εμείς να αισθανόμαστε ασφαλείς».
Εντάξει, ο Πύρρος Δήμας είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρέπει να δικαιολογήσει την υποψηφιότητά του. Αλλά κάπου υπάρχει κι ένα όριο.

Ο Πύρρος Δήμας που ήρθε στα κλεφτά στην Ελλάδα από την Αλβανία, όπως προσπαθούν να έρθουν και τώρα χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, υμνεί έναν φράκτη που τους εμποδίζει. Σας φαίνεται αντιφατικό, ε; Ένας που δεν θα μπορούσε να γλιτώσει από τα δεινά της χώρας του αν έβρισκε φράκτη στα σύνορα, τώρα υμνεί τους φράκτες στα σύνορα.

Πώς το εξήγησε ο ίδιος; «Το τείχος της Αλβανίας ήταν για να μας φυλακίσει. Το τείχος του Έβρου είναι για να μας προστατεύσει, όπως συνέβη το 2020».

Αφήστε δε που ανήκει πλέον σε μία πολιτική πλευρά που δεν έβλεπε, τότε, τους Αλβανούς με καλό μάτι. Όπως δεν βλέπει τώρα και τους άλλους μετανάστες και πρόσφυγες. Που θέλουν μία καθαρή Ελλάδα. Και που κάποιοι τραγουδούσαν «Αλβανέ, Αλβανέ, δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ»! Να τους χαίρεται ο Πύρρος Δήμας. Και να τους πάρει να φωτογραφηθούν μπροστά σε φράκτες.

Εμείς πάλι χαιρόμαστε που δεν υπήρχε φράκτης τότε και όλοι εκείνοι οι ταλαιπωρημένοι άνθρωποι από την Αλβανία ήρθαν στη χώρα μας και ξεκίνησαν μία νέα ζωή. Και όχι μόνο αυτό, αλλά βοήθησαν και την Ελλάδα να αναπτυχθεί. Ειδικά στην επαρχία.

Δημήτρης Κανελλόπουλος