ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Πετάνε τα... δελτία της ΕΡΤ


Συνεργασία ΕΡΤ– Aegean, ανακοινώθηκε επισήμως χθες, στη διάρκεια «βομβαρδισμού» πληροφοριών για όλα τα αναπτυξιακά στρατηγικά σχέδια της ΕΡΤ από τον πρόεδρο και τη διευθύνουσα σύμβουλο της δημόσιας τηλεόρασης, Κωνσταντίνο Ζούλα και Κατερίνα Κασκανιώτη.
Στην πράξη αυτή η συνεργασία σημαίνει ότι από την 1η Απριλίου στις πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας θα μεταδίδονται τρία δελτία ειδήσεων του ΕΡΤNews με ταυτόχρονη διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα, στη λογική που ήδη εφαρμόζεται στο ERTFLIX.
Επίσης η ΕΡΤική ενημέρωση θα διαχέεται και μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ο ειδησεογραφικός μηχανισμός του Ραδιοτηλεοπτικού Οργανισμού θα παράγει περιεχόμενο για δελτίο ειδήσεων με προδιαγραφές προσαρμοσμένες στις ψηφιακές πλατφόρμες δικτύωσης. Σε καθημερινή βάση το συγκεκριμένο δελτίο θα «ανεβαίνει» στο Instagram και στο Tik Tok.
Στο πλαίσιο ενίσχυσης του ειδησεογραφικού αποτυπώματος της ΕΡΤ θα αρχίσει άμεσα να μεταδίδεται σε καθημερινή βάση αγγλόφωνο δελτίο ειδήσεων από την ειδησεογραφική ιστοσελίδα ertnews.gr της εταιρείας.