ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021

Το καλό δελτίο ειδήσεων του Open


Εχει ισορροπήσει το κανάλι και αυτό από μόνο του κάνει τη διαφορά. Οπως χθες, παράδειγμα, που ο Γιάννης Παπαδόπουλος παρουσίασε στο Open τα γεγονότα από τη Νέα Σμύρνη πράττοντας το.. αυτονόητο, περιγράφοντας δηλαδή όσα βλέπαμε (όλοι μας). Είναι τόσο απλό, τελικά. Να κάνεις τη δουλειά σου. Γιατί στα κανάλια το έχουν ξεχάσει ακόμα και αυτό, το τελευταίο διάστημα.
Το Open έχει βελτιωθεί πολύ λοιπόν και αυτό φαίνεται και στα νούμερα. Είναι καλοί άλλωστε και η Νίκη Λυμπεράκη και ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Αλλά και το μεσημέρι η Λίνα Δρούγκα. Οπως και το ντουέτο Άκη Παυλόπουλου και Ντόρας Κουτροκόη που παρουσιάζουν, ίσως, το καλύτερο πρωινό μαγκαζίνο. Διευθυντής ειδήσεων είναι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος που, αν μην τι άλλο, γνωρίζει τη δουλειά.
Υπάρχει ένα τεράστιο πολιτικό κενό στην τηλεόραση που μπορεί κάποιος να το καλύψει παρουσιάζοντας απλώς αντικειμενικά και όχι φιλοκυβερνητικά δελτία. Και να μαζέψει έτσι όλο το χαρτί. Το πράττει, εσχάτως, το Open.
Δεν ξέρουμε πόσο ρόλο παίζει και το γεγονός ότι ασχολείται με το κανάλι και ο Γιάννης Φιλιππάκης της «Δημοκρατίας».
- από το e-tetradio