ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021

Αστυνομικοί διέλυσαν πορεία στην Πανόρμου και έσπασαν φανάρια αυτοκινήτων


Το δόγμα νόμος και τάξη εφαρμόστηκε και το βράδυ της Δευτέρας και στην Πανόρμου, όπου δεν γλίτωσαν απ' το μένος αστυνομικών ούτε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Γύρω στις 8 το βράδυ, έξω.. από τον σταθμό του μετρό είχαν συγκεντρωθεί περίπου 100 άτομα που διαμαρτύρονταν για την αστυνομική βία, με αφορμή τον ξυλοδαρμό πολιτών χθες στη Νέα Σμύρνη.
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις που διέλυσαν τη συγκέντρωση και καθώς ακολούθησε κυνηγητό στα γύρω στενά έχουν καταγραφεί σε βίντεο από περίοικους αστυνομικοί σε μηχανάκια να σπάνε φανάρια σταθμευμένων οχημάτων.
Επίσης, υπάρχουν καταγγελίες ότι έλεγαν σε πολίτες να μην τραβάνε βίντεο με τα κινητά τους.
Σύμφωνα με την εκδοχή της ΕΛ.ΑΣ. ορισμένοι απ' τους διαμαρτυρόμενους μόλις είδαν αστυνομικούς «επιτέθηκαν με πέτρες, μπουκάλια και κροτίδα, σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ που περιπολούσαν παραπλεύρως, για την επιτήρηση των Γραφείων της "Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών"». Επίσης, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τραυματίσθηκε ένας αστυνομικός ενώ προσήχθησαν οκτώ άτομα.

πηγή: efsyn