ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

ΣΚΑΪ: Επιχείρηση «εξαφανίστε τους ΣΥΡΙΖΑίους»


Εδώ και δύο μέρες ο ΣΚΑΪ έχει εξαφανίσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές του. Πρωτοφανή μονομέρεια με προβολή αποκλειστικά των θέσεων της κυβέρνησης και..

της Νέας Δημοκρατίας επιδεικνύει τα τελευταία εικοσιτετράωρα το κανάλι του Φαλήρου.
Στις πρωϊνές ενημερωτικές εκπομπές «Σήμερα» και «Αταίριαστοι» κλήθηκαν χτες και σήμερα έξι στελέχη της κυβέρνησης και της ΝΔ.
Συγκεκριμένα στην εκπομπή «Σήμερα» στις 9/3 καλεσμένοι ήταν μόνο ο Θάνος Πλεύρης από τη ΝΔ και ο Νίκος Καραθανασόπουλος από το ΚΚΕ.
Στις 10/3 καλεσμένοι ήταν οι Αριστοτελία Πελώνη, Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Τάσος Χατζηβασιλείου από το κυβερνητικό στρατόπεδο και η Λάνα Κανέλλη από το ΚΚΕ (που μάλιστα την έκοψαν στον αέρα)
Από τον ΣΥΡΙΖΑ, ουδείς.
Στην εκπομπή «Αταίριαστοι» της 9ης Μαρτίου καλεσμένος ήταν ο Χρήστος Σταϊκούρας.
Στην εκπομπή της 10ης Μαρτίου καλεσμένη ήταν η υφυπουργός Ζωή Ράπτη. Απεναντίας από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλήθη μόνο ο πρώην βουλευτής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Σεβαστάκης.
Σημειώνεται ότι όλα τα υπόλοιπα κανάλια σεβάστηκαν περισσότερο την ισοτιμία των πολιτικών δυνάμεων, διοργανώνοντας πρωινά «πάνελ» με εκπροσώπους πολλών κομμάτων.

- από το avgi.gr