ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Τρεις βουλευτές της ΝΔ με κορονoϊό - Στο νοσοκομείο ο Δ. Μαρκόπουλος


Τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας νοσούν από κορονοϊό. Συγκεκριμένα ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης.. Παππάς και ο βουλευτής Πειραιώς Δημήτρης Μαρκόπουλος έχουν νοσήσει από κορονοϊό τις τελευταίες μέρες.
Σύμφωνα, μάλιστα με πληροφορίες ο Δ. Μαρκόπουλος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και η περιπέτειά του ξεκίνησε από την περασμένη Πέμπτη.
Από την πλευρά του ο κ. Οικονόμου γνωστοποίησε την προηγούμενη Τρίτη ότι είναι θετικός, σημειώνοντας τις ενέργειες που έκανε για την ενημέρωση των επαφών του, αλλά και το γεγονός ότι έχει τεθεί ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό.
«Υποβάλλομαι τακτικά σε μοριακό έλεγχο #Covid19 & πριν λίγο ενημερώθηκα ότι είμαι θετικός. Ήδη είμαι σε καραντίνα & δεν έχω συμπτώματα. Ενημέρωσα τις επαφές μου & ακολουθώ τις οδηγίες των ειδικών. Πλέον εργάζομαι από το σπίτι. Είμαι αισιόδοξος πως θα ξεπεράσω & αυτή την περιπέτεια», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.
Με ανάρτησή του στο facebook, ο βουλευτής Δωδεκανήσων της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Παππάς, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την πορεία της υγείας του, καθώς και τους ευχαρίστησε για τα αμέτρητα μηνύματα στήριξης, έπειτα από τη στιγμή που έκανε γνωστό ότι νοσεί από κορονοϊό.
Συγκεκριμένα, ο κ. Παππάς, στην ανακοίνωσή του τονίζει ότι όλοι όσοι ήρθε σε επαφή στην Κω, όπου και βρέθηκε είναι αρνητικοί στον ιό, ενώ αναμένεται και οι συνεργάτες του να υποβληθούν σε μοριακό τεστ προκειμένου να ανιχνευθεί τυχόν κρούσμα.

- πηγή: parapolitika