ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Με διαρροές μέσω παραπολιτικών κόβεται ο Ταραντίλης από τις λίστες της Ν.Δ.


Μπορεί ο τέως κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, να επέμενε ότι οι λόγοι της παραίτησής του είναι οικογενειακοί, και ότι στηρίζει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, ωστόσο.. δεν σταματούν τα ανυπόγραφα «παρασκήνια» και δημοσιεύματα που μεταφέρουν «δυσαρέσκεια» από το Μαξίμου.
Αιτία, η δυσαρέσκεια του Μαξίμου η οποία μάλλον θα αποκλείσει τον Χρήστο Ταραντίλη και από τις υποψηφιότητες για τις επόμενες εκλογές.
Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη στήλη «Πράκτορας των Παραπολιτικών» ο Χρήστος Ταραντίλης «κόβεται από τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.», ενώ μεταφέρεται και η δυσαρέσκεια του ίδιου του πρωθυπουργού.
Μάλιστα, η στήλη επικαλείται πρόσωπα «κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη», που φέρονται να έχουν πει ότι «μαζί με την παραίτηση από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου θα έπρεπε να υποβάλει κι εκείνη από τη θέση του βουλευτή».
Μία εβδομάδα πριν, την 1η Μαρτίου, στο σάιτ των «Παραπολιτικών», αναφερόταν επίσης ότι η απόφασή του Χρήστου Ταραντίλη να παραιτηθεί από κυβερνητικός εκπρόσωπος «σηματοδοτεί πιθανώς και την οριστική ακύρωση της προοπτικής συμμετοχής του στις “γαλάζιες” λίστες των επόμενων εθνικών εκλογών».

- από efsyn