ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης και πλήρης κάλυψη της αστυνομικής βίας


Σε επικίνδυνα μονοπάτια επιμένει να κινείται η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την κυβερνητική εκπρόσωπο να επιδίδεται σε ρεσιτάλ παραπληροφόρησης και σε πρωτοφανή κάλυψη της.. αστυνομικής βίας.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος παρουσίασε τους πολίτες που δέχθηκαν την απρόκλητη επίθεση των αστυνομικών στην πλατεία της Νέας Σμύρνης ούτε λίγο ούτε πολύ ως όργανα του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα να επιδιώκει «πλατείες νεοαγανακτισμένων όπου υπονομεύονται τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς» του κορωνοϊού.
Προκλητικά, υποστήριξε εμμέσως ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει την τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό. «Να συστήσει ο ίδιος με τον λόγο του την τήρηση των μέτρων αντί να αναζητεί σημαίες ευκαιρίας και εύκολης δημαγωγίας».
Η Αριστοτελία Πελώνη που κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι επιδιώκει να δημιουργήσει συνθήκες κοινωνικής έντασης έφτασε μάλιστα στο σημείο να συνδέσει τα τρικάκια που πέταξε η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ με αναφορά στην Μαρέβα Μητσοτάκη, με τα επεισόδια που προκλήθηκαν από τους αστυνομικούς.
Μάλιστα έφτασε και στο σημείο να κατηγορήσει τα μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ επειδή συμμετέχουν σε πορείες για τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος δεν είχε τι να απαντήσει σε ερώτηση εάν οι πολίτες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης παραβίαζαν τα περιοριστικά μέτρα του κορωνοϊού, απαντώντας γενικώς και αορίστως ότι έχουν γίνει κατά καιρούς καταγγελίες για συνωστισμό.

- από το avgi.gr