ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Μητσοτάκης για Πολάκη - Κουρτάκη: Δεν θα επαναληφθεί...

Στη «γραμμή Άδωνι» ("συγγνώμη Γιάννη μου, δεν θα επαναληφθεί") και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που αναγκάστηκε να τοποθετηθεί και για το κοινοβουλευτικό φιάσκο της ΝΔ με την μη άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη. Ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ έκανε λόγο για αστοχία ζητώντας, εμμέσως πλην σαφέστατα, και ο ίδιος συγγνώμη από τον εκδότη των Παραπολιτικών, Γιάννη Κουρτάκη!..
Η τοποθέτηση Μητσοτάκη έγινε..
μετά από ερώτηση συντάκτη των «Παραπολιτικών» αφορούσε την απουσία των βουλευτών της ΝΔ από την ψηφοφορία στη Βουλή για την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη, που είχε ως αποτέλεσμα το αίτημα να μην γίνει δεκτό.
Η απάντηση Μητσοτάκη:
«Η κοινοβουλευτική ομάδα έχει σηκώσει ένα μεγάλο βάρος τους τελευταίους 14 μήνες και έχει ανταποκριθεί άψογα στα καθήκοντά της. Έχουμε ψηφίσει 105 νομοσχέδια. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την κοινοβουλευτική μας ομάδα.
Στο συγκεκριμένο περιστατικό υπήρξε μια αστοχία, ίσως αποτέλεσμα μιας καλοκαιρινής ραστώνης. Δεν θα επαναληφθεί αντίστοιχο φαινόμενο».

O Παύλος Πολάκης απάντησε στα λεγόμενα Μητσοτάκη με δύο μαντινάδες: