ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Στον «αέρα» το νέο σάιτ της Αυγής

Στον διαδικτυακό αέρα το νέο σάιτ της Αυγής από το πρωί της Δευτέρας με διευθυντή πλέον τον Νίκο Σβέρκο. Μοντέρνο, χρηστικό και με περισσότερες θεματικές ενότητες. Με νέο σχεδιασμό, βελτιωμένη λειτουργικότητα, νέες δυνατότητες και επιλογές,
Αναμένεται το νέο πρόγραμμα του ρ/σ Στο Κόκκινο και το  νέο lay out της εφημερίδας «Αυγή».
Θυμίζουμε πως ο έμπειρος..
δημοσιογράφος Νίκος Ξυδάκης έχει αναλάβει καθήκοντα διευθυντή  στον ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 Στο Κόκκινο» ενώ ο μέχρι πρότινος διευθυντής του ραδιοσταθμού Νίκος Σβέρκος είναι επικεφαλής του ιστότοπου avgi.gr με στόχο την αναδιαμόρφωση και την ανάπτυξη της ψηφιακής παρουσίας του μιντιακού ομίλου των Μέσων του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Νίκος Σβέρκος πριν από δύο ημέρες είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με την παλιά μορφή του avgi.gr γράφοντας: «Αυτά που ξέρατε τέλειωσαν».
Ο διευθυντής του σάιτ Ν. Σβέρκος έγραψε σήμερα στο editorial:
Το νέο avgi.gr στην άγρια μάχη της διαδικτυακής ενημέρωσης
Μπροστά στο σκηνικό της απαξίωσης της ενημέρωσης και της υποκατάστασης της δημοσιογραφίας από την προπαγάνδα δεν έχουμε την «πολυτέλεια» να μένουμε αμέτοχοι.
Γι αυτό και προχωρούμε από σήμερα στον εκσυγχρονισμό της διαδικτυακής της παρουσίας, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα βήματα αναφορικά με την έντυπη έκδοση της «Αυγής» και το ραδιόφωνο «105,5 Στο Κόκκινο».
Με νέο σχεδιασμό, βελτιωμένη λειτουργικότητα, νέες δυνατότητες και επιλογές, το avgi.gr θα «ριχτεί» στη μάχη ώστε να μην επικρατεί το «γκρίζο» στο διαδίκτυο. Με στόχο να παρέχει δημοσιογραφικό περιεχόμενο με αξιοπιστία και ποιότητα, το avgi.gr ευελπιστούμε να αποτελεί μια στέρεη βάση για την ενημέρωση της κοινωνίας, για κριτική στα πεπραγμένα της εξουσίας, για διάλογο και διάδραση.
Η εφημερίδα μας άλλωστε, έχει μακρά πορεία και στο διαδίκτυο. Τώρα έχει έρθει η στιγμή να αξιοποιήσει όλα τα τεχνολογικά εργαλεία, ώστε τα μαχητικά της κείμενα και το ποικιλόμορφο πολυμεσικό περιεχόμενο να φτάνει στον καθένα και την καθεμιά.
Άλλωστε, οι κοινωνίες δίνουν τις μάχες αποτελεσματικά, όταν είναι σωστά ενημερωμένες για την πραγματικότητα και τις ανάγκες τους.
Iδού και το νέο avgi.gr: