ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Απολύθηκε από την Εθνοφυλακή ο νταής που απειλούσε πρόσφυγες

Απολύθηκε από την Εθνοφυλακή ο νταής που μέσω των social media απειλούσε ότι θα ξεκάνει πρόσφυγες στη δομή του Καρά Τεπέ
Η απόφαση για την απόλυση του Εθνοφύλακα που επιδόθηκε σε πρωτοφανές ρατσιστικό παραλήρημα πάρθηκε από τον Διοικητή του Στρατιωτικού Σχηματισμού.
Όπως αναφέρει η ειδησεογραφική ιστοσελίδα Στο Νησί, στον κανονισμό εθνοφυλακής υπάρχει..
άρθρο σύμφωνα με το οποίο Εθνοφύλακας απολύεται όταν υπάρχουν λόγοι απείθειας ή λόγοι ασφάλειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη από χθες του ζητήθηκε να παραδώσει το όπλο του ενώ από την αρμόδια Εισαγγελική Αρχή ζητήθηκε και η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης.
Ο Εθνοφύλακας από την Καλλονή ο οποίος είναι και μέλος Συμβουλίου Κοινότητας, προκάλεσε τη δημόσια κατακραυγή όταν δημοσίευσε στο Facebook φωτογραφία του στην οποία εμφανίζεται ένοπλος να απειλεί πρόσφυγες και μετανάστες. Έγραφε συγκεκριμένα:
«Εδώ είμαι στο πεδίο βολής που στήνουν τις σκηνές… ανυπομονώ πότε θα ξανακάνουμε βολή αυτή τη φορά με φυσικούς κινούμενους στόχους».
Πληροφορίες αναφέρουν ότι από το συγκεκριμένο Εθνοφύλακα ζητήθηκε από χθες να παραδώσει το όπλο του ενώ από την αρμόδια Εισαγγελική Αρχή ζητήθηκε και η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης η οποία και είναι ανεξάρτητη της θέσης του στην Εθνοφυλακή.
Ο ίδιος, μπροστά στο σάλο που προκλήθηκε και φοβούμενος τις επιπτώσεις, διέγραψε το λογαριασμό του στα social media.  πάντως αντέδρασε σε όλα τα παραπάνω διαγράφοντας το λογαριασμό του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.