ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Προς αναστολή έκδοσης δυο εβδομαδιαίες εφημερίδες

14.600 φύλλα σε όλη την Ελλάδα πούλησε η τελευταία έκδοση του ΕΘΝΟΥΣ της Κυριακής. Τώρα κάποιοι διαδίδουν ότι οι άνθρωποι του Ιβάν Σαββίδη ψάχνονται να βρουν αγοραστές για τους τίτλους της ιστορικής εφημερίδας. Κομματάκι δύσκολο...
***
Πάντως μετά από το λουκέτο και στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής..
αποχωρούν 42 εργαζόμενοι, αξιοποιώντας τη δυνατότητα της εθελουσίας εξόδου, με τους υπόλοιπους να αξιοποιούνται στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας και στη νέα οικονομική ιστοσελίδα imerisia.gr.
***
Λουκέτο ετοιμάζονται να βάλουν, σύμφωνα με το media.gr, δύο εβδομαδιαίες εφημερίδες που καταγράφουν ισχνές κυκλοφοριακές επιδόσεις.
***
Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ε.Τ.Ι.Τ.Α.-Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε. και Ε.Ι.ΤΗ.Σ.Ε.Ε. και μετά από την απόρριψη εφέσεων των εργοδοτών ενώπιων του Ο.ΜΕ.Δ., οι τεχνικοί της τηλεόρασης κατάφεραν να έχουν συλλογική σύμβαση εργασίας  διετούς ισχύος στον κλάδο.
***
Η ΠΟΣΠΕΡΤ, με απόφαση του ΔΣ της παραχωρεί στην ΕΡΤ το domain “ertnews.gr”  που έχει στην κατοχή της. Η απόφαση αυτή προήλθε μετά από αίτημα του Διευθύνοντος Συμβούλου Γ. Γαμπρίτσου ο οποίος με σχετική αλληλογραφία τόνιζε πόσο  αναγκαία είναι η αξιοποίηση του εν λόγω domain  στη διεύθυνση ειδήσεων της ΕΡΤ.
***
«Η Γη από το Διάστημα» όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Μία εκπληκτική σειρά ντοκιμαντέρ του BBC, σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση, από 22 Αυγούστου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ένα πραγματικό υπερθέαμα που διαδραματίζεται κάθε μέρα σε κάθε ήπειρο, ωκεανό, οροσειρά, πεδιάδα, πόλη και νησί.