ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Μετράει ώρες στο Μαξίμου ο σύμβουλος του Μητσοτάκη

Το ότι υπάρχει δυσαρέσκεια στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και στο υπουργείο Αμυνας για τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Πρωθυπουργού Αλέξανδρο Διακόπουλο ήταν αναμενόμενο μετά τις δηλώσεις του ότι το Oruc Reis έχει ήδη πραγματοποιήσει έρευνες και έχει μαρκάρει την περιοχή. Τελείως δηλαδή αντίθετα από την επίσημη γραμμή που έλεγε ότι το..
Oruc Reis δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει έρευνες. Εκείνο που πιθανόν να μην γνωρίζετε είναι ότι ο κ. Διακόπουλος έθεσε τον εαυτό του σε… αφωνία διαρκείας, πράγμα που σημαίνει πως θα περάσει αρκετός καιρός ώστε να τον ξαναδούμε σε κάποιο τηλεοπτικό πάνελ ενώ μπορεί με την ιδιότητα του συμβούλου εθνικής ασφαλείας του Πρωθυπουργού να μην τον ξαναδούμε ποτέ...
Τα παραπάνω αποτελούν απόσπασμα από τον Βηματοδότη ενώ εναντίον του συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας του Μητσοτάκη εξαπέλυσαν βολές -εκτός από την εφημερίδα «δημοκρατία» ("Ομολογία εθνικού εγκλήματος")- και φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε:
Ο Θανάσης Μαυρίδης στο Liberal, υπό τον τίτλο, «Αυτός δεν είναι Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας. Είναι… πρακτορείο ειδήσεων!», ρωτάει ευθέως: «Αυτός ο άνθρωπος είναι ακόμη σύμβουλος σε θέματα ασφάλειας του Πρωθυπουργού; Δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί;»
Ο Μανόλης Καψής στο ‘TheToc’ υπό τον τίτλο, «Το πρόβλημα με τον σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας κ. Διακόπουλο- Η ακατάσχετη φλυαρία…», σχολιάζει ότι «ο Διακόπουλος δεν πρέπει να κάνει δηλώσεις και δεν μπορεί να εμφανίζεται στην τηλεόραση για ελαφριά συζήτηση. Και αν κάνει κάποια δήλωση, πρέπει να την κάνει πάντα σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Τελεία. Αν δεν μπορεί, καλύτερα να παραιτηθεί».