ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Ποια επιχειρηματική οικογένεια φιλοξένησε τον Μακρόν σε θαλαμηγό;..

Τι γράφει η «Εστία»

Τα τελευταία χρόνια η Εστία ανέδειξε αποκλειστικές ειδήσεις, κάποιες από τις οποίες προκάλεσαν αντιδράσεις ενοχλημένων από αυτές. Σήμερα η Εστία έχει στο βασικό της θέμα μια ακόμα αποκάλυψη:
ότι ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν, επισκέφθηκε ινκόγκνιτο την Ελλάδα και απόλαυσε το γαλάζιο του Αιγαίου, φιλοξενούμενος στη θαλαμηγό.. «ελληνικής επιχειρηματικής οικογένειας» η οποία χαρακτηρίζεται από την εφημερίδα «κορυφαία» του επιχειρηματικού χώρου.
Σύμφωνα με την Εστία η συγκεκριμένη οικογένεια «δραστηριοποιείται εντόνως στον τομέα της ενεργείας και έχει κοινά συμφέροντα με την γαλλική Total». Έτσι κατά κάποιο τρόπο, σχεδόν τη φωτογραφίζει, τουλάχιστον για τους γνώστες των επιχειρηματικών σχέσεων στην Ελλάδα.
Η εφημερίδα επικαλείται για τη σημαντική αποκλειστικότητά της ελληνογαλλική πηγή. Στο θέμα υπάρχουν και άλλες πληροφορίες, όπως οι διακυμάνσεις στις σχέσεις Μητσοτάκη-Μακρόν, η αναζωπύρωση των συζητήσεων για την αγορά από την Ελλάδα γαλλικών φρεγατών, η υπογραφή συμφωνίας που θα περιέχει ρήτρα αμοιβαίας αμυντικής συνδρομής κ.ά....

- από το harddog