ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 19 Απριλίου 2020

Ιδού λοιπόν πως εξαφανίζονται οι ειδήσεις από τα sites

Ενας χαμός γίνεται με το εξοργιστικό «Σκοιλ Ελικικου» στα social media αλλά τα... κανονικά media δεν έχουν ακούσει τίποτε.
Μιλάμε για τα προγράμματα τηλεκατάρτισης για δεκάδες χιλιάδες επιστήμονες που θέσπισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αντί να δώσει απευθείας το επίδομα των 600 ευρώ στους επιστήμονες που λόγω της πανδημίας έχουν κλείσει τα γραφεία τους. Και είναι..
προγράμματα της ντροπής. Κάποιοι ήδη κάνουν λόγο για μεγάλο σκάνδαλο.
Αυτό λοιπόν το #Σκοιλ_Ελικικου ήταν πρώτο στα social media. Τόσο στο Twitter, όσο και στο Facebook. Χαμός.
Αλλά, θαύμα θαύμα, στα παραδοσιακά ΜΜΕ είναι εξαφανισμένο. Βάλτε στο Google «Σκοιλ Ελικικου» και θα δείτε πόσο λίγα αποτελέσματα δίνει. Κάποια στιγμή το μεσημέρι της Παρασκευής μετρούσαμε γύρω στα 10 με 12. Η αποθέωση της ΜΗ ενημέρωσης, έτσι;
Κρύβουμε τις ειδήσεις τα sites και δεν καταλαβαίνουμε ότι ξεφτιλιζόμαστε. Οχι μόνο γιατί κυκλοφορούν τα νέα πλέον και δεν μπορούν να κρυφτούν αλλά και γιατί ο κόσμος το διακρίνει, τα ανακαλύπτει, βλέπει την προσπάθεια συγκάλυψης από τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ.
Η αξιοπιστία μας έξυσε πάτο.
Ξεφτιλιζόμαστε (η ενημέρωση) για μερικά χιλιάρικα διαφήμισης. Είμαστε για τα μπάζα.

Δημήτρης Κανελλόπουλος / e-tetradio