ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Oι περιπλανήσεις της Αντζελας Γκερέκου

Ακόμη ένα πρόσωπο προερχόμενο απ’ τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, προτού μεταπηδήσει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ τον Γενάρη του 2015, επιστρατεύει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο λόγος για την Άντζελα Γκερέκου που, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, αναλαμβάνει πρόεδρος του ΕΟΤ.
Η θέση έμεινε κενή πριν από λίγες ημέρες καθώς ο πρώην πρόεδρος..
Χαράλαμπος Καρίμαλης παραιτήθηκε (ΕΔΩ) μετά τις αποκαλύψεις της Εφ.Συν. για τις φιλοχουντικές απόψεις του γενικού γραμματέα του υπουργείου Τουρισμού, Κωνσταντίνου Λούλη.
«Πρόεδρος του ΕΟΤ αναλαμβάνει η Άντζελα Γκερέκου, της οποίας η εμπειρία και οι γνώσεις πάνω σε θέματα τουρισμού θα συμβάλουν στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου ΕΟΤ, προσαρμοσμένου στις νέες συνθήκες. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε καλή δύναμη» δήλωσε ο  Χάρης Θεοχάρης.
Η Α. Γκερέκου εξελέγη βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2004 (επανεξελέγη το 2007, το 2009 και τον Ιούνιο 2012), ενώ στις 6 Οκτωβρίου του 2009 τοποθετήθηκε υφυπουργός Πολιτισμού με αρμοδιότητα τον Τουρισμό στην Κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου.
Στις 8 Νοεμβρίου 2012 ο Ευάγγελος Βενιζέλος την διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, στην οποία επανεντάχθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2013.
Στις 8 Ιανουαρίου 2015 ανακοίνωσε την αποδοχή της προτάσεως να προσχωρήσει στο Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και την υποψηφιότητά της στο Νομό Κέρκυρας με το ίδιο κόμμα.