ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Οι κατήγοροι βρέθηκαν τελικά υπόλογοι

Πως σχολίασε ο Χαρίτσης την άρση της ασυλίας Πολάκη - BINTEO

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σχολίασε την άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη, την οποία ψήφισε η Ολομέλεια της Βουλής, μετά την διαβίβαση δύο δικογραφιών για την υποκλαπείσα συνομιλία με τον Γιάννη Στουρνάρα και τη μήνυση του πρώην προέδρου του..
ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή. Συγκεκριμένα, ο κ. Χαρίτσης ανέφερε:
«Η κυβερνητική παράταξη βγήκε σοβαρά τραυματισμένη από τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή.
Αυτοί που εμφανίστηκαν ως κατήγοροι, βρέθηκαν υπόλογοι καθώς βαρύνονται με το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ και τη μεθόδευση σε βάρος του Παύλου Πολάκη.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε αδιάσειστα στοιχεία που επιβεβαιώνουν το μεγάλο σκάνδαλο με τις παράνομες προσλήψεις και τη συστηματική διασπάθιση δημόσιου χρήματος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εφαρμογή του Συντάγματος και θα αγωνιστεί για την πλήρη διαλεύκανση του μεγάλου σκανδάλου στο χώρο της υγείας».

* Tην φωτογραφία (επάνω) ανέβασε ο Παύλος Πολάκης στο fb παραθέτοντας και το ακόλουθο κείμενο:

Στο κυλικειο της Βουλης ,με καλή παρέα μετα το γλέντι που προηγήθηκε,συζητώντας για μια μια μαντινάδα που μου έστειλε ένας Φιλος απ την Κρητη:
"Κάνεις πολλούς περήφανους εκτός απ τους δικούς σου
οι φίλοι σου ειναι πιο πολλοί απ τους δειλους εχθρούς σου"!!!!