ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Ο Σαββίδης πόνταρε σε κουτσό άλογο

(***)
Το ερώτημα αναπάντητο, η απορία ανικανοποίητη: γιατί ο Ιβάν Σαββίδης αγόρασε το Έθνος και δεν πάλεψε (δυνατά όμως) να πάρει Τα Νέα; Και οι δύο εφημερίδες ήταν πληγωμένα άλογα –που βρίσκονταν άλλοτε στην κορυφή της κούρσας των κυκλοφοριών–, αλλά το Έθνος είχε κάτι χειρότερο: ήταν κουτσό άλογο κι ένας Πήγασος  με τραυματισμένα φτερά Μια εφημερίδα που είχε..
μεγαλουργήσει επί δυναστείας Μπόμπολα αλλά και αχρηστευτεί από την ίδια. Ο Σαββίδης ήθελε και θέλει να μπει δυνατά στα μίντια γιατί ξέρει τη δύναμή τους. Στο Open επένδυσε πολλά, αλλά δεν του βγήκε προς το παρόν. Θα το παλέψει. Για τα Νέα η ενσφράγιστη προσφορά του αποδείχθηκε κατά τα πολύ μικρότερη εκείνης του Μαρινάκη.
** Ο εφοπλιστής πήρε τον ΔΟΛ όταν ήταν προβληματικός, αλλά ο Οργανισμός ακόμη ζούσε, είχε σφυγμό.
** Ο επιχειρηματίας πήρε το Έθνος όταν είχε κλείσει, ήταν βρισκόταν σε αχρησία και εν αχρηστία. Το πήρε νεκρό και βασανισμένο από όσα είχαν προηγηθεί. Έβγαλε τον βαρύ τίτλο από το ψυγείο και προσπάθησε να τον ζωντανέψει, αλλά η κρυονική βρίσκεται ακόμα στον κόσμο της επιστημονικής φαντασίας, στον κόσμο του ιδεατού για ιντερνετικά παραμύθια.
(...) ***Τον Οκτώβρη του 2017, λίγες εβδομάδες μετά την επανέκδοση του Έθνους, ο Ιβάν Σαββίδης επισκέφθηκε τα γραφεία της εφημερίδας και του σάιτ και εμψύχωσε το προσωπικό. Ήταν ακόμα ημέρες ευτυχίας και ελπίδας.
- διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο harddog ΕΔΩ