ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Δημοσιογραφικές απρέπειες...

Καλά δεν του έκανα?.. ακούστηκε να λέει ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς (νομίζοντας πως του έχουν κλείσει το μικρόφωνο), όταν παρενέβη για να υποστηρίξει τον παρουσιαστή της εκπομπής "Brain Storming" (ACTION 24), Σταμάτη Ζαχαρό, για τον οποίο ο Δ. Παπαδημούλης είπε, είστε "πιο φανατικός και από τον εκπρόσωπο της ΝΔ"!...
Ο Κουβαράς νόμιζε πως ήταν κλειστό το μικρόφωνο, αλλά η φωνή του βγήκε στον αέρα: Καλά δεν του έκανα?
Τι του έκανε?
Ο Παπαδημούλης, λίγο πριν, είχε μια έντονη στιχομυθία με τον παρουσιαστή της εκπομπής, Σταμάτη Ζαχαρό.
- Είστε δημοσιογράφος και οφείλετε να διευθύνετε με αντικειμενικότητα την συζήτηση. Δεν μπορεί να λέτε μετά βεβαιότητος πως ο πρωθυπουργός ήξερε για τους νεκρούς. Κρύβονται οι νεκροί?
- Αλήθεια λεω.
- Και τι είστε ο εκπρόσωπος της αλήθειας?
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, του είπε ακόμη, πως, "οταν βλέπω εναν δημοσιογράφο πιο φανατικό και από τον εκπρόσωπο της ΝΔ οφείλω να το σημειώσω".

Στο σημείο αυτό, παρενέβη ο Γ. Κουβαράς.
- Δεν δεχόμαστε κ. Παπαδημούλη μαθήματα δημοσιογραφίας απ' εσας.
Παπ- Μπορείτε να μην τα δέχεστε. Εγω μπορώ να λέω την γνώμη μου? Ή, μήπως οι δημοσιογράφοι είναι στο απυρόβλητο, ή μήπως ο κόσμος τρώει κουτόχορτο?

Ο Κουβαράς πέρασε στην αντεπίθεση, λέγοντας, πως, κουτόχορτο δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Παπαδημούλης του επεσήμανε, πως, όλη αυτή την ωρα που βρισκόταν στην εκπομπή, μιλήσαν για ολα εκτός από αυτό για τον οποίο τον είχαν καλέσει: Τις ευρωεκλογές.
"Η επικαιρότητα βλέπετε", είπε ο Κουβαράς κι έκλεισε εδώ την παρεμβαση του. Δεν είχαν κλείσει όμως τα μικρόφωνα κι ακούστηκε να λέει στον αέρα, "καλά δεν του έκανα?".
Ο Παπαδημούλης πρόλαβε να πει, πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής -γιατί όπως είπαν, είχαν ξεπεράσει κατά 10 λεπτά τον χρόνο- "αν μου κάνατε καλά, να το πείτε στην επόμενη εκπομπή σας".
Τι να πει! Τα είπε όλα...

- από το nonews-news 
 (το σχόλιο αναδημοσίευσε και στο twitter o ευρωβουλευτής Δ. Παπαδημούλης)