ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Οταν ο Παπαδάκης εξομολόγησε τον Μητσοτάκη

Την κατάθεση τροπολογίας στη Βουλή για την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου προανήγγειλε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να υπερψηφίσει την τροπολογία αυτή.
«Εμείς καταψηφίσαμε τη μείωση του αφορολόγητου. Και την άλλη εβδομάδα η ΝΔ θα καταθέσει.. τροπολογία για την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου. Προκαλώ λοιπόν τον κ. Τσίπρα αντί να υπόσχεται στα λόγια ότι επί των ημερών του δεν θα κοπεί το αφορολόγητο, να την προσυπογράψει», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αναφερόμενος στον Παύλο Πολάκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε «Ο κ. Πολάκης έχει πει "να βάλουμε 2-3 φυλακή για να κερδίσουμε εκλογές", ότι θα θάψει δημοσιογράφους κάτω από τη γη. Η επίθεση στον Σ. Κυμπουρόπουλο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η πρόταση μομφής ήταν ηθική υποχρέωση για να επαναφέρουμε έναν κώδικα αξιών στην πολιτική».
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε στην τραγωδία με τον νεκρό εικονολήπτη στην Καλαμάτα και τις δηλώσεις του δημάρχου κ. Νίκα για το έθιμο του σαϊτοπόλεμου.
«Πρέπει να σταματήσει αυτή η ανεξέλεγκτη χρήση όπλων και να μην έχουμε άλλα τραγικά περιστατικά», είπε μεταξύ άλλων ενώ χαρακτήρισε «άστοχη» τη δήλωση του κ. Νίκα, ο οποίος είπε μετά την τραγωδία, ότι ο σαϊτοπόλεμος είναι στο DNA των Μεσσήνιων και δεν θα σταματήσει.
«Είναι λυπηρό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει κομματική διάσταση στην απώλεια ανθρώπινης ζωής», είπε αναφερόμενος στον τραγικό θάνατο του εικονολήπτη στην Καλαμάτα...