ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Το «θαύμα» μιας παραίτησης

Καμιά φορά τα θαύματα γίνονται τη Μεγάλη Πέμπτη. Εγινε και το «θαύμα» που περίμεναν στη Σεβαστουπόλεως, ομολογουμένως με μεγάλη επίδειξη καρτερικότητας. Αναφέρομαι στην παραίτηση της Κατερίνας Μάρκου από τη βουλευτική έδρα, αφού θα είναι υποψήφια για τις ευρωεκλογές με τη Ν.Δ., αλλά η έδρα ανήκει στο Ποτάμι. Το ενδιαφέρον είναι ότι θα την παραλάβει ο άσπονδος..
εχθρός της, Νίκος Νυφούδης. Το αναφέρω διότι οι δυο τους είχαν φτάσει στο Εκλογοδικείο μετρώντας σταυρούς το 2015. Το μόνο που μου μένει να σχολιάσω είναι ότι το αίμα νερό δεν γίνεται και ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.
 ***
Θα «έβγαινε» και στην Ελλάδα  
Ηταν μια ωραία ατμόσφαιρα το βράδυ της Τρίτης στην οικία του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα. Πολύς και εκλεκτός κόσμος έδωσε το «παρών» στο δείπνο που οργάνωσε ο Τζέφρεϊ Πάιατ προς τιμήν του Μπομπ Μενέντεζ. Το μείγμα είχε επιχειρηματίες και πολιτικούς. Ηταν εκεί ο πρόεδρος του  Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Σίμος Αναστόπουλος, αλλά και Νίκος Παππάς. Παρόντες ακόμα η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Βασίλης Κικίλιας, αλλά και οι δύο αντιπρόεδροι της Ν.Δ. Κάποια στιγμή, ο Μενέντεζ πέρασε και από το τραπέζι όπου κάθονταν ο Χατζηδάκης με τον Αδωνι. Του έδωσαν τις δέουσες ευχαριστίες  για τη στάση του. Του είπαν μάλιστα ότι και στην Ελλάδα να κατέβαινε υποψήφιος σίγουρα θα εκλεγόταν βουλευτής. Δεν ξέρω βέβαια με ποιο κόμμα.

Αριστοτελία Πελώνη (Το Kονκλάβιο) / Καθημερινή