ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Τα καλύτερα έρχονται (στην ΕΡΤ)

Με 15 νέες ξένες σειρές, περισσότερα από 100 νέα ντοκιμαντέρ, 100 βραβευμένες ξένες ταινίες και 50 αγαπημένες ταινίες του παλαιού και νέου ελληνικού κινηματογράφου, ενισχύει η ΕΡΤ το τηλεοπτικό πρόγραμμά της για την τρέχουσα σεζόν.
Ανάμεσα στις ξένες σειρές που απέκτησε η ΕΡΤ και θα μεταδώσει για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, ξεχωρίζουν τα ιστορικά έπη «Trotsky» (2017) και.. «Victoria» (παραγωγής ITV, 2016), το θρίλερ «Taboo» (2017) με τον Tom Hardy, η δραματική μίνι-σειρά «Patrick Melrose» (2018) με τους Benedict Cumberbatch και Jennifer Jason Leigh και η δραματική σειρά αγωνίας «Keeping Faith» (2017). Μαζί με αυτές και οι νέοι κύκλοι των αγαπημένων σειρών «The Affair» και «Ντετέκτιβ Μέρντοχ».
Σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, η ΕΡΤ εξασφάλισε τις ταινίες «Ο Αστακός» του Γιώργου Λάνθιμου, «Neruda» με τον Gael García Bernal, το βραβευμένο με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας -σε μία από τις συγκλονιστικότερες απονομές όλων των εποχών (2017)– «Moonlight», το βραβευμένο με Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας «Ο γιος του Σαούλ», τις ταινίες «Paterson» και «Gimme Danger» του Jim Jarmusch κ.ά.
Και αυτά είναι μόνο η αρχή.
Η φετινή τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ θα είναι συναρπαστική. Μείνετε συντονισμένοι στην ΕΡΤ1, την ΕΡΤ2 και την ΕΡΤ3 - τα καλύτερα έρχονται (όπως λέει και το σχετικό δελτίο Τύπου).