ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Το Φως και η γραμμή Νικολαΐδη

Το Φως των Σπορ είναι Ολυμπιακός, κανείς Παναθηναϊκός δεν το διοικεί. Κανείς! Στη Λεωφόρο Καβάλας μπορούν να το φωνάζουν πιο δυνατά από πάντα. Το Φως συνεχίζει, γενικά, στη γραμμή που είχε χαράξει ο ιδρυτής του, ο Θεόδωρος Νικολαΐδης, και η οποία βρισκόταν στο πνεύμα «είμαστε με τον Ολυμπιακό,..
αλλά πρώτα και πάνω από όλα είμαστε αθλητική εφημερίδα». Που σήμαινε πως το Φως, πέρα από το να είναι ανεξάρτητο, έπρεπε να παρουσιάζει όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά όλες τις ειδήσεις, να προωθεί όλα (ή τα περισσότερα) τα αθλήματα και, ιδιαίτερα, να αφιερώνει πολύ χώρο σε όλες τις ποδοσφαιρικές βαθμίδες: από την παλιά Α΄ Εθνική έως και την τελευταία κατηγορία των ερασιτεχνικών τοπικών πρωταθλημάτων Αθήνας και Πειραιά, με ειδήσεις και περιγραφές των αγώνων –ακόμα εκείνων που γίνονταν στα απόμακρα και στα πιο ψηλά γηπεδικά νταμάρια.
Αν το Φως έχει αλλάξει δημοσιογραφικά στις σημερινές ημέρες από εκείνες με τον «κύριο Θόδωρο» επικεφαλής, είναι στον σχεδιασμό του, ιδιαίτερα της πρώτης σελίδας.

- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog-sport ΕΔΩ