ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Ενόχληση Χατζηνικολάου για τον Ενικό

Ξανά μαζί στον Αντ1...Απο τη Δευτέρα 17/9 ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 19:30... Αυτό έγραψε ο διευθυντής ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 Κώστας Τσιακανίκας αναρτώντας μια φωτογραφία με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού Νίκο Χατζηνικολάου.
Σημειώνεται πως το δελτίο ειδησεων του ΑΝΤ1 άλλαξε πάλι ώρα και θα μεταδίδεται..
από τη νέα σεζόν στις 19:30. Από την πλευρά του παρουσιαστή Ν. Χατζηνικολάου ακούγεται πως υπάρχει ενόχληση σχετικά με το ότι δεν έχει υπάρξει καμια ενημέρωση για την εκπομπή ΕΝΙΚΟΣ κι αν όντως θα βρίσκεται στο νέο πρόγραμμα του σταθμού τη νέας σεζόν. Kι αυτό διότι εως τώρα ο «Ενικός» δεν έχει διαφημιστεί όπως συμβαίνει με το δελτίο ή τις υπόλοιπες εκπομπές του καναλιού (Παπαδάκης, Σκορδά, νέα σήριαλ κ.α).
Στις αρχές του καλοκαιριού ο ίδιος ο δημοσιογράφος στην εκπομπή του στον Real Fm σχετικά με τον Ενικό είχε ξεκαθαρίσει: «Ακροατής με ρωτά γιατί δεν κάνω την εκπομπή «Ενικός». Είναι απλό: δεν μου έχει προταθεί. Αν μου προταθεί και υπάρχουν οι όροι και οι προϋποθέσεις να κάνω ελεύθερα τη δουλειά μου μάλλον θα το αποδεχθώ». Λίγες ημέρες αργότερα ο Χατζηνικολάου έγραψε στους λογαριασμούς του στα social media: «Η εκπομπή "Στον Ενικό" επιστρέφει στις οθόνες σας σύντομα!».
 Ιδωμεν...

Υ.Γ. Πάντως  ο νέος διευθυντής ειδήσεων Κ. Τσιακανίκας - με τη στήριξη του διευθύνοντα Στρατή Λιαρέλη- θέλει περισσότερα πολιτικά θέματα στο κεντρικό δελτίο. Κι αυτό γιατί όπως ισχυρίζεται ο Τσιακανίκας τα πολιτικά θέματα ταιριάζουν περισσότερο και στο προφίλ Χατζηνικολάου.