ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Λυπηθείτε τον ΠΑΟ του Αλαφούζου

Οίκτος! Μόνο οίκτος για τον Παναθηναϊκό της εγκατάλειψης. Μια ομάδα-χαρά κάθε μικρού, μικρομεσαίου και καταφρονεμένου. Όλοι κερδίζουν αναγνώριση, και ψηλώνουν μερικούς πόντους, ρίχνοντάς του τριάρες και τέσσαρες. Κάθε αγώνας είναι μέτρο της κατάντιας του. Ομάδα της σφαλιάρας από αντιπάλους επιπέδου Λαμίας και Λεβαδειακού. Δεν μιλάμε για ήττες, μιλάμε για διασυρμούς. Ο Παναθηναϊκός της εξαθλίωσης κατάφερε τα ανείπωτα:.. να αποκλειστεί νωρίς νωρίς από το Κύπελλο, από την Ευρώπη, από τη θέση πρωταγωνιστή στο πρωτάθλημα. Και, ακόμα, να κινδυνεύει με υποβιβασμό, για χρέη ή αγωνιστικά, να είναι ένα δυο βήματα πριν από τη διάλυση, να χρωστάει σε όσους μιλάνε τις γλώσσες όλου του κόσμου, να ψάχνει με αγωνία τρόπους εκποίησης του έμψυχου δυναμικού του.
Κατόρθωμα! Είναι «κατόρθωμα» να γίνουν τόσα πολλά σε τόσα λίγα χρόνια μιας ανήμπορης διοίκησης και μιας καταστροφικής εγκατάλειψης. Ο Παναθηναϊκός είναι για λύπηση. Όποιος θέλει φτάνει με άνεση στο 3-0, όπως έκανε την Κυριακή και ο Λεβαδειακός, και μετά διαχειρίζεται το σκορ. Για κάθε ομάδα το πιο εύκολο πράγμα είναι να τσακίσει το Παναθηναϊκό. Λυπηθείτε τον!
- από το harddog-sport