ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Παπαχρήστος - Κανέλλης στα Νέα της Β' Περιόδου

Ο διευθυντής Παν. Λάμψιας και ο ρόλος του Γ. Παπαχρήστου

Δύο πρώην αρθρογράφοι - σχολιογράφοι του ΔΟΛ της εποχής Ψυχάρη, που αποχώρησαν με προορισμό τον Πειραιά και την εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου», γράφουν για την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» που επανακυκλοφορεί σήμερα . 
Πρόκειται για τους Γιώργο Παπαχρήστο και Ηλία Κανέλλη που προφανώς θα αρθρογραφούν και για την Ελευθερία του Τύπου. Εκτός εάν γύρισαν για να συνδράμουν μόνιμα την επανέκδοση του ιστορικού φύλλου.
Η εφημερίδα «Τα Νέα» όπως και το «Βήμα της Κυριακής», διέκοψαν τη λειτουργία τους την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ο ΔΟΛ από τους διαχειριστές πέρασε στην «Αλτερ Εγκο» του Μαρινάκη. Στο πρωτοσέλιδο υπάρχει και σχετικό σημείωμα για την «Επιστροφή».
 Στο σημερινό φύλλο των Νέων της Β΄ Περιόδου γράφουν οι:..
Γιάννης Πρετεντέρης, Παύλος Τσίμας, Χρήστος Χωμενίδης, Σταμάτης Φασούλης, Μιχάλης Μητσός, Ρούλα Γεωργακοπούλου, Θόδωρος Λιανός, Κώστας Γεωργουσόπουλος, Δημήτρης Σεβαστάκης, Γιώργος Παπαχρήστος, Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Σκαμπαρδώνης, Ηλίας Κανέλλης, Παν. Ιωακειμίδης, Παν. Παναγιωτόπουλος, Θαν. Νιάρχος, Γιώργος Κουμουτσάκος, Παναγιώτης Λάμψιας.

Y.Γ.1 Τα Νέα, - αν κρίνει κάποιος από το πρωτοσέλιδό τους, το άρθρο του Κανέλλη, του Πρετεντέρη, το Στίγμα του Παπαχρήστου κλπ- θα συνεχίσουν την σκληρή αντιΣΥΡΙΖΑ γραμμή, παρά τα περί του αντιθέτου θρυλούμενα...

Υ.Γ.2 Ο ρόλος του Γ. Παπαχρήστου στην νέα εποχή των Νέων και του Βήματος θα είναι καθοριστικός...

Y.Γ.3 Στην «ταυτότητα» των Νέων της Β΄ Περιόδου, έτος1ο, αρ. φύλλου 1 εμφανίζεται μόνο το όνομα του ιδρυτή Δημ. Λαμπράκη, εκδότης η «Αλτερ Εγκο ΑΕ», διευθυντής παραμένει ο Παναγιώτης Λάμψιας. Tα ίδια και στο ΒΗΜΑ όπου διευθυντής παραμένει ο Αντώνης Καρακούσης.

Υ.Γ.4 "Καλή αρχή στους συναδέλφους στα Νέα και στο Βήμα. Ευχές για πολλές επιτυχίες". Αυτό έγραψε ο Αρης Ραβανός που τον Ιούλιο είχε αποχωρήσει από την αρχισυνταξία του πολιτικού στην «Ελευθερία του Τύπου» (δείτε ΕΔΩ).