ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Η απόλυτη υποκρισία

Οταν πριν από λίγους μήνες… εξεγέρθηκαν η Ν.Δ. και σχεδόν όλα τα ΜΜΕ, μαζί με εκείνα του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, με αφορμή την κυβερνητική τροπολογία που απάλλασσε τον Ιβάν Σαββίδη από το πρόστιμο ύψους 38,5 εκατ. ευρώ που επιβλήθηκε στην εταιρεία ΣΕΚΑΠ, την οποία αγόρασε το 2013 ο επιχειρηματίας, κανείς δεν υποψιαζόταν τη συνέχεια. Πόσο δηλαδή «λευκούς και άσπιλους» θα παραλάμβανε, μέσα στην απόλυτη σιωπή, τους τίτλους του ΔΟΛ ο κ. Μαρινάκης. Με νέα εταιρεία απαλλαγμένη από τα ενοχλητικά χρέη και τους εργαζόμενους προαναγγέλλεται το ελπιδοφόρο ξεκίνημα.
Τα χρέη του πιο υπερδανεισμένου με θαλασσοδάνεια οργανισμού, που ξεπερνούν τα..
200 εκατ. και που οφείλονται στις 4 τράπεζες μαζί με όλα όσα οφείλονται σε Δημόσιο και εργαζόμενους, κάνουν τώρα... φτερά στο πλαίσιο της διαδικασίας του εκκαθαριστή, ενώ με τη σκιά τους καλύπτουν -ως συνήθως- τις τσέπες των φορολογούμενων πολιτών.
Τελικά η σιωπή είναι για κάποιους αληθινός χρυσός!

Αντισυναδελφική επίδειξη ισχύος

Κι ενώ οι εφημερίδες και τα ιστολόγια του ΔΟΛ με απόφαση Μαρινάκη έκλεισαν μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία απολύσεων-προσλήψεων, ο ραδιοσταθμός ΒΗΜΑ FM, ο «φάρος» της σκληρής και μονόπλευρης προπαγάνδας, συνέχισε να εκπέμπει.
Την ώρα που συνωστίζονται οι συνάδελφοί τους στη Μιχαλακοπούλου για μία θέση στον «ήλιο» του Β. Μαρινάκη, τα στελέχη του σταθμού με τη βοήθεια βουλευτών της αντιπολίτευσης συνέχιζαν απτόητοι και ασυγκίνητοι το πρόγραμμά τους.
Μια πρωτοφανής ανισυναδελφική επίδειξη ισχύος από κάποιους που προφανώς θεωρούν εξασφαλισμένη τη θέση τους. Η απόλυτη έλλειψη στοιχειώδους αλληλεγγύης από τους τιμητές των αξιών της έγκυρης ενημέρωσης και προπαντός της αριστείας!
Οσο για τη… δικαιολογία; Μα τι άλλο εκτός από την απρόσκοπτη… ενημέρωση των πολιτών!

Α.Ψ. (EφΣυν)