ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Εθελουσία στο Star

Γι άλλη μια φορά ο τηλεοπτικος σταθμός Star της οικογένειας Βαρδινογιάννη θέτει σε εφαρμογή πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου που αφορά στο σύνολο του προσωπικού. Το είχε κάνει και στο παρελθόν εν μέσω αντιδράσεων ενώ προ ολίγων ημερών είχε προχωρήσει και σε απολύσεις με αποτέλεσμα τις στάσεις εργασίας των τεχνικών του καναλιού.
Η διοίκηση του Star ανακοίνωσε σήμερα στους υπαλλήλους της εταιρίας «που εργάζονται με σύμβαση αορίστου χρόνου και έχουν προσληφθεί πριν την 01/01/2014» τις προτάσεις της και τους όρους της εθελουσίας. Οσοι από τους εργαζόμενους αποφασίσουν να αποχωρήσουν από το κανάλι θα πρέπει να το δηλώσουν σύντομα και συγκεκριμένα μέχρι την επόμενη Τρίτη 11/07..
Αναλυτικά οι όροι για την εθελουσία που ανακοινωσε η διοίκηση του Star:
1. Προσωπικό που έχει προσληφθεί στην εταιρία μέχρι την 31/12/2004, θα λάβει τη νόμιμη αποζημίωση και επιπλέον εξ’ελευθεριότητας ποσό ίσο με τέσσερις (4) μισθούς.
2. Προσωπικό που έχει προσληφθεί στην εταιρία από 1/1/2005 μέχρι την 31/12/2008 θα λάβει τη νόμιμη αποζημίωση και επιπλέον εξ’ελευθεριότητας ποσό ίσο με τρεις (3) μισθούς.
3. Προσωπικό που έχει προσληφθεί στην εταιρία από 1/1/2009 μέχρι την 31/12/2013 θα λάβει τη νόμιμη αποζημίωση και επιπλέον εξ’ελευθεριότητας ποσό ίσο με  δύο (2) μισθούς.
Το συνολικό ποσό θα καταβληθεί σε ισόποσες διμηνιαίες δόσεις.