ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Το αντίο της Πόπης Τσαπανίδου

Αυλαία έριξε την Παρασκευή η εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star, με την γνωστή παρουσιάστρια να εύχεται καλό καλοκαίρι στους τηλεθεατές, χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίζει τι θα γίνει την επόμενη σεζόν και χωρίς να ανανεώνει το ραντεβού με τους τηλεθεατές.
«Θέλω να σας πω ότι περάσαμε 11 χρόνια μαζί και σας ευχαριστώ ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου για όλη αυτή την υπέροχη παρέα που κάναμε τόσα χρόνια ο ένας στον άλλον. Εσείς σε μένα κι εγώ σε σας. Νομίζω ότι μεγαλώσαμε μαζί, περάσαμε εύκολες καταστάσεις, δύσκολες καταστάσεις… Κλείνει ωραίος κύκλος στην..
εντεκαετία και πολύ σας ευχαριστώ! Μαζί ευχαριστώ και όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια, πίσω από τις κάμερες σε όποιο πόστο κι αν ήμουνα. Να είσαστε καλά, καλό καλοκαίρι και να μην ξεχνάτε ότι στο τέλος το καλό θα νικήσει! Γεια σας! Καλό καλοκαίρι!», είπε η Πόπη Τσαπανίδου στην αποφώνηση της.

ΥΓ Λέτε να παίζει καμιά εθελουσία ή η Τσαπανίδου έχει κλέισει ήδη συνεργασία με άλλο κανάλι;