ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Νόθευση της γραμμής των Mέσων του ΔΟΛ

…με τη στήριξη της ΝΔ και του αντιπροέδρου της Άδωνι Γεωργιάδη

Κατά κοινή ομολογία ένα από τα βασικά προβλήματα των εφημερίδων του ΔΟΛ, πέρα των οικονομικών, ήταν η αλλαγή γραμμής τα τελευταία χρόνια της κρίσης. Kαι πιο συγκεκριμένα η μετατόπιση από το κέντρο στα δεξιά, ενίοτε και άκρα δεξιά. Η στήριξη της ΝΔ από τα Μέσα του Οργανισμού προβλημάτισε το αναγνωστικό κοινό του ενώ ένα μεγάλο μέρος διέκοψε την πολύχρονη σχέση του όταν διαπίστωσε ότι η στήριξη επεκτάθηκε και σε πρόσωπα προερχόμενα από τα άκρα της Δεξιάς παράταξης, με χαρακτηριστικότερη περίπτωση.. τον Άδωνι Γεωργιάδη.
Νωπή είναι ακόμη η αντίδραση ενός μέρους των αναγνωστών για τη στήριξη στον αντιπρόεδρο της ΝΔ που παρείχε πριν λίγους μήνες με άρθρο του στα «ΝΕΑ» ο Ηλίας Κανέλλης… και παρόλα αυτά το φαινόμενο επαναλήφθηκε προχθές με την τοποθέτηση του Νότη Παπαδόπουλου από τον ΒΗΜΑ FM! (δείτε ΕΔΩ)
Είναι προφανές ότι υπάρχει «νόθευση» της ιστορικής και συνεπούς στάσης των εφημερίδων του ΔΟΛ που δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση (η θεμιτή) αντιπολιτευτική γραμμή απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ! Οι αναγνώστες των «ΝΕΩΝ» και του «ΒΗΜΑτος» είναι ανοιχτόμυαλοι και προοδευτικοί πολίτες με την παραδοσιακή έννοια του όρου και τους ξενίζει η στήριξη προσώπων που δεν προέρχονται ούτε καν από το συντηρητικό χώρο!
Για αυτό και η απορία είναι πώς δεν το αντιλαμβάνονται τα στελέχη του οργανισμού και μάλιστα σε μια τέτοια συγκυρία;
- από το enimerosi24.gr